Mojfaks.hr u Vijesti

Još niste bili na Plitvičkim jezerima tijekom jeseni? Sada studenti ondje mogu ući za 30 kuna

Nacionalni park Plitvička jezera je najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park te svojom ljepotom godinama privlači ljude iz različitih krajeva svijeta. Tijekom ove jeseni Plitvička jezera nude studentima popust na ulaz pa će od 5. do 14. listopada koštati 30 kuna.

1. listopada 2018 16:18
 Još niste bili na Plitvičkim jezerima tijekom jeseni? Sada studenti ondje mogu ući za 30 kuna

Još niste bili na Plitvičkim jezerima tijekom jeseni? Sada studenti ondje mogu ući za 30 kuna Foto: MojFaks

Na službenoj internetskoj stranici Nacionalnog parka Plitvička jezera stoji obavijest o promotivnom tjednu tijekom jeseni. "Za jesenski posjet Plitvičkim jezerima, za vas smo pripremili brojne aktivnosti i ponude. Želja nam je da provedete predivne jesenske dane na najljepši mogući način kod nas, ali i pokazati vam da uz Plitvička jezera možete i trebate doživjeti iskustvo okolice te vidjeti sve ljepote plitvičkog kraja. Taj doživljaj ovdje kod nas nazivamo #PlitvičkiDoživljaj ili #PlitviceFullExperience. A jesen u kombinaciji s predivnom prirodom mora biti dobitna kombinacija za odličan bijeg od užurbane svakodnevice.", piše na njihovoj stranici.

Izvor: np-plitvicka-jezera.hr

Tako će studenti ulaz platiti 30 kuna, odrasli 50 kuna, djeca (7-18 godina) 20 kuna, a za djecu ispod 7 godina ulaz je besplatan. jesenski promotivni tjedan Plitvičkih jezera malo je dulji od uobičajenog tjedna, odnosno traje 10 dana u listopadu 2018. (5.10.-14.10.2018.), a uz njega su pripremili i brojne druge zanimljive ponude.

Iz parka ljubazno mole posjetitelje da prilikom planiranja posjete obrate pozornost na sljedeće preporuke:

- trebaju ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću

- trebaju ponijeti zaštitu od kiše i sunca (kišobran, kabanicu,…)

- valja provjeriti vremensku prognozu prije dolaska u Park

- svakako se prethodno informirati o dužini obilaska pojedinih staza kako bi imali dovoljno vremena za obilazak željenog programa. Sve programe posjetitelji mogu pronaći na mobilnoj aplikaciji Nacionalnog parka Plitvička jezera na linku.

Izvor: Unsplash

Zainteresirani studenti više informacija mogu naći na stranici Plitvičkih jezera.

Ivana Petrić
foto: Unsplash

Još vijesti