Mojfaks.hr u Vijesti

Kad država zakaže, a stranci uskoče: veteranu popravili invalidska kolica!

Michael Sulsona, američki ratni veteran, u Vijetnamu je 1971. godine izgubio obje noge i već godinama čeka nova invalidska kolica od službe zadužene za zbrinjavanje ratnih veterana.

23. srpnja 2014 13:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon godina čekanja stigao je i odgovor u kojem je pisalo da nije ostvario prava na nova kolica. Život je morao nastaviti u starima koja su bila sve samo ne stabilna i sigurna za korištenje. Prilikom obavljanja kupovine u Lowe’s Home Improvement centru, kolica su se potpuno raspala.

David, Marcus i Souleyman, zaposleni u Lowe’s Home Improvement centru, prenijeli su ga u drugu stolicu kako bi popravili njegovo prijevozno sredstvo. Rastavili su kolica, popravili sve što je moglo da se popravi, a uništene su dijelove zamijenili novima, a da bi ih napokon upogonili, ostali su u dućanu i nakon njegovog zatvaranja. “Bili su poput dobro podmazanog stroja, kao tim specijalaca”, rekao je Sulsona.

Nakon što im se zahvalio na nesebičnoj pomoći, ovi plemeniti muškarci odgovorili su da je njihova čast što su bili u mogućnosti da pomognu. Sulsona ovom pričom želi poručiti da nije potrebno tražiti pomoć od države, kada na svijetu ipak postoje dobri ljudi koji će pomoći mnogo brže, bez suvišne papirologije i pitanja.



L.B./foto: sxc.hu

Još vijesti