Mojfaks.hr u Vijesti

Kako i koliko se život promijeni u vrijeme ispitnih rokova

Svaki student zna da postoje dva života koja vodi, ovisno jesu li ispitni rokovi počeli ili ne. Ekipa s College Humor-a napravila je super strip u kojem sažimaju ono najbitnije što se promijeni kad učimo za ispite...

19. prosinca 2014 12:04
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

1. Buđenje

Svaki dan započinje buđenjem - ležernim rastezanjem u krevetu i rješavanjem egzistencijalnog pitanja otići na predavanje ili ne...Hm, ako se odlučiš na ovu drugu opciju, razmisli može li te netko potpisati na predavanju. Za vrijeme rokova situacija je malo drugačija - u vrijeme kad se inače budiš već si na nogama, točnije stolici i štrebaš i mrziš budilicu i rokove i glupu ideju da upišeš faks. Tko se uopće usrećio time?



2. Predavanja

Iako najradije provjeravaš Fejs ili crtaš leptiriće i ptičice pod predavanjima, netom prije početka rokova nema pažljivijeg, pozornijeg i entuzijastičnijeg studenta od tebe. Tu sam, spreman sam i slušam jer svi znaju da je to već dovoljno za prolaz.



3. Ručak

Nema energije bez hrane. I dok inače prebireš po tanjuru u menzi i očajavaš jer je rižoto presuh, baš kao i bečki, za vrijeme rokova u zdjelicu sa žitaricama dodaješ red bull, kavu i ekstrakt kofeina - u čem god se nalazio.



4. Telefonski pozivi s roditeljima

Kome se još sluša koja se rođakinja udala dok ja trunem na faksu i tratim najbolje godine? U vrijeme ispitnih rokova ovakvi su razgovori jednostavno neizdrživi. Ali nema boljeg psihologa od mame!



5. Surfanje po netu

Onaj viralni video psa koji jede kajganu ili laje na ananas nikada nije zvučao privlačnije...Možda da pogledaš samo to i ništa više? Tri sata kasnije, naravno da gledaš četvrtu epizodu omiljene serije...Proklet bio Netflix-če!



6. Druženje s frendovima


Osim što blebećeš puno više no inače, zašto svi frendovi podsjećaju na limenke red bulla?



7. Vrijeme za spavanje

Aaargh, opet gledaš na sat i razmišljaš o prošlom mjesecu kad si se blažen vraćao s onog tuluma u isto ovo vrijeme...



L.B./izvor i foto: College Humor

Još vijesti