Mojfaks.hr u Vijesti

Kineskim studenticama seks je poslovna prilika

Kako se polako raspada tradicionalan sustav vrijednosti u Kini, tako i poletne studentice sve više shvaćaju kako studiranje ima višestruke prednosti. Recimo, radiš za studentskog svodnika koji je podvodi novopečenim bogatašima...

3. studenog 2010 10:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Reportaža LA Timesa okriva kako su mnoge kineske studentice munjevito shvatile gdje leži karijerna budućnost. Ne u krevetu s profesorim, već s lokalnim biznismenima. Naime, fenomen studentske prostitucije toliko se proširio među kineskinjama da na kampusima već postoje i svodnici.

No da, postoje razlike između studentica i studentica. Recimo zgodna cura koja ide na glumu koštati će pet puta više od one koja studira turizam. Buduće glumice koštaju 25,000 dolara godišnje u zamjenu za seksualne usluge, a bome očekuju i skupe poklone. S druge strane, buduće turističke agentice ili ekonomistice će isto odraditi za 5000.

Studentice - plaćene ljubavnice

Studentice tako postaju plaćene ljubavnice, što je ipak za stepenicu bolja uloga od prostituiranja na cesti. Naime kako objašnjava jedan od studentskih svodnika: "Ja služim kao most između akademske populacije i bogatih ljudi. Oni ne žele standardne prostitutke, a opet ne mogu sa svojim autom obilaziti studentske domove, to bi bilo neprilično".

Kako to izbliza izgleda opisala je pag Xiao Yi, 27-godišnja cura koja radi u marketinškoj agenciji. Počela je kao studentica na praksi, a onda je u zamjenu za izdašnu financijsku pomoć za svoju obitelj, počela šefu davati seksualne usluge. Ne osjeća se ugroženo, sve shvaća kao poslovnu priliku koju se ne smije propustiti. Štoviše, čak kaže da se zaljubila u svog nadređenog i da ga i sama nekad pozove na večeru. Ne pada joj na pamet udaja i dovoljno joj je to što se na njega može osloniti. Malo paradoksalno, ne vjeruje u monogamiju jer je ziher da bi joj budući muž napravio isto ono što njezin šef radi svojoj ženi s njom.

"Mnoge su djevojke u Kini kopačice zlata, ali ne znaju kako pronaći svojeg slatkog taticu", poentirala je Xiao.

Krešimir Dujmović

Pročitajte još...
Cure danas piju više od frajera
Izgubila stipendiju nakon uloge u porno filmu
Imate li vi PowerPoint prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Studentske seks kolumne

Još vijesti