Mojfaks.hr u Vijesti

Koji tattoo art: najsramotnija tetovaža ikad

20-godišnja Holly Aston probudila se nakon pijanke i neugodno se iznenadila kad je na svom ramenu ugledala sramotnu tetovažu, koja joj je, kako kaže, skoro uništila život.

13. Siječnja 2015 15:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Holly je imala samo 17-godina kad je dozvolila pijanom prijatelju da joj istetovira sličicu penisa na ramenu i to DIY pištoljem za tetoviranje kojeg je naručio i kupio on-line. Sljedeći dan probudila se sa neugodnom sličicom na svome tijelu.

Imala sam tattoo parti s frendovima. Malo smo popili i tetovirali jedni druge – jako glupo. Dopustila sam im da nacrtaju što god žele. Znala sam što rade, tada me zbilja nije bilo briga. Mislila sam da je sve samo šala i da je smiješno. Ali kad sam se probudila sljedeće jutro pomislila sam: ‘Bože, što sam napravila?’ ”, objasnila je Holly.

Bilo je tako lako kupiti pištolj za tetoviranje na internetu, koštao je otprilike 50 funti. Dobijete i igle i tintu, lako se koristi, ali ne dobijete nikakve naputke o tome kako cijeli proces izvesti sterilno. Bili smo jako sretno što nitko nije dobio infekciju ili otrovanje krvi.

Studentica rukovođenja životinjskim resursima (“animal management”) zbog neugodne tetovaže odbila je i obiteljsko ljetovanje u Lanzarotu jer se bojala da će obitelj vidjeti tetovažu.

Morala sam je skrivati ljeti, kad bi se išla okupati sakrivala sam tetovažu lasterima jer nisam željela da ju djeca gledaju. Odbila sam i ljetovanje s obitelji jer sam tetovažu sakrivala i pred mamom i tatom. Mislila sam da će me ubiti ako saznaju.

Holly je jučer gostovala u emisiji “Bodyshockers: Nips, Tucks and Tattoos” na kanalu “Channel 4”, a tom je prilikom voditeljica emisije, Katie Piper, pomogla Holly priznati roditeljima da ima sramotnu tetovažu.

Pomogla mi je da priznam roditeljima, a oni su reagirali puno bolje nego što sam mislila da će reagirati. Mislila sam da će biti zbilja ljuti, ali mama Patricia je bila više razočarana što joj nisam rekla ranije. Produkcija tv emisije platit će lasersko skidanje tetovaže…Osjećam se kao da mogu početi iznova.



L.B./izvor: Metro
foto: screenshot/YouTube

Još vijesti