Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kontrolorka studenticu udarila nogom i izbacila iz tramvaja

MojFaks | Vijesti, 05.03.2013.Kontrolorka studenticu udarila nogom i izbacila iz tramvaja

Problema sa ZET-ovim zaposlenicima imala je 22-godišnja studentica koju je kontrolorka ZET-a 28. veljače udarila nogom. Razlog nije bila karta jer s putnicom navodno nije ni razgovarala. Zasmetalo joj je pak to što sporo izlazi iz tramvaja pa ju je izbacila nogom.


"Udarila me nogom i rekla: 'Što čekaš?' U ZET-u su mi rekli da je dotična gospođa od prije poznata po nasilničkom ponašanju", ispričala je M. R., kojoj su se iz ZET-a kasnije ispričali. Svoju kolegicu, poručili su, istražuju.

Fizički obračun vozača autobusa i putnika

Ovih dana jedan je muškarac snimio fotografiju fizičkog obračuna ZET-ovog vozača i još jednog gospodina na autobusnoj stanici u Grižanskoj u Zagrebu. Oba sudionika tučnjave, tvrdi, hrvali su se i udarali na podu, dok su ih znatiželjnici pokušavali smiriti. Glasnogovornik ZET-a tvrdi da su sa slučajem upoznati te da su, čim su primili fotografije i utvrdili identitet vozača, sve prepustili policiji.

24sata/net.hr
Foto: photoxpress.com

Provjeri još...
Studenti Medicine u Osijeku moraju pratiti 'Sulejmana'
Gotovo 80 posto studenata prima i šalje seksi poruke na mobitelu


zagrebtramvajstudenticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se