Mojfaks.hr u Vijesti

Kupon2Go: Neka popusti nađu vas!

Potraga za popustima u predblagdansko vrijeme upravo je postala lakša i brža. S novom uslugom Kupon2go, Hrvatski Telekom vam omogućuje primanje SMS kupona s popustom u trenutku kada se nalazite u blizini dućana, restorana ili kafića koji taj popust nudi. I sve to besplatno!

8. prosinca 2014 12:32
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kupon2go jedinstvena je usluga na hrvatskom tržištu, idealna za one koji ne žele plaćati više, nego kupovati više za manje novca. Temelji se na zemljopisnom položaju položaju vašeg mobitela i koristi uslugu lokacije (geofencing), isključivo uz pristanak korisnika. Vodeći se interesima korisnika, Kupon2go odabire i predlaže predlaže ponude HT-ovih partnera te šalje SMS kupon na mobitel korisnicima u krugu od oko 500 metara od HT-ova partnera koji nudi pogodnost. Pogodnosti koje korisnici mogu dobiti su raznolike, od sniženih cijena pojedinih proizvoda i usluga, do dodatnih besplatnih proizvoda i usluga. I da - možete ih koristiti samo ako ste se prijavili jer su popusti namijenjeni isključivo vama. 

S uslugom Kupon2go, dakle, nije potrebno tražiti pogodnosti, jer će pogodnosti pronaći vas, još uz to i prilagođene osobnim interesima. Uključenje usluge je besplatno za sve korisnike mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.

Od brojnih partnera usluge Hrvatskog telekoma Kupon2go imat ćete priliku ugrabiti popuste kod kompanija Mercedes, Allianz, Avenue Mall, E-Tours, Heraldi, Hrvatska lutrija, Konzum, Kućica na drvetu, L\'occitane, Tisak, Cinestar, Konzum, DM, Oxbo, Kozmo, Samsung, Tekstil promet, Meblo, Westgate, Ingenium i PS Fashion.

Tijekom promotivnog razdoblja HT organizira i nagradnu igru Svaki tjedan uz Kupon2go tablet jedan, u kojoj će moći sudjelovati svi koji se od 1. prosinca do 7. siječnja 2015. godine prijave za uslugu, ostave svoje podatke i daju suglasnost za korištenje usluge Kupon2go. Dobitnike nagrada izvlačit će u pet kola slučajnim odabirom iz računalne baze sudionika.

Nagrade su iznimno atraktivne: u prva četiri kola bit će izvučen po jedan sretni dobitnik koji će kući odnijeti Samsungov Galaxy Tab S 10,5 s futrolom koja ima tipkovnicu i uslugu MAXtv To Go na 12 mjeseci.

U posljednjem, petom kolu, 7. siječnja 2015. bit će dodijeljeno čak 18 nagrada. Prvi dobitnik dobit će čak tri nagrade: Samsungovi Galaxy Tab S 10,5 i Galaxy S5 mini te MAXtv To Go na 12 mjeseci. Druga nagrada je Galaxy Tab S 10,5 i MAXtv To Go na 12 mjeseci, a treća Samsungov Galaxy Core LTE.

Pet izvučenih korisnika dobit će bežični čitač Wi-Fi Flash, još pet dobitnika univerzalni prijenosni punjač/baterija, a zadnjih pet izvučenih memorijsku karticu od 32 GB.

Više: Kupon2go

Sponzorirani članak

Još vijesti