Mojfaks.hr u Vijesti

KVIKIFUNPEDIA.COM: Podravka i Kviki predstavljaju krajnje neozbiljnu web stranicu

Daje se hitno na znanje - bez šale. Iako je prvi april, nije prvotravanjska šala!

1. travnja 2016 13:16
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Glavni urednik Kviki rano jutros primio je web stranicu kvikifunpedia.com, čvrsto i s dvije ruke, te je podignuo na servere. To znači da je sad i ti možeš vidjeti, ali i svi tvoji prijatelji, kolege i drugi ljubitelji grickalica koje nas podsjećaju na djetinjstvo!

Kvikifunpedia.com je nova web stranica na kojoj ćeš redovito moći pročitati najnovije zabavne sadržaje. Za sav sadržaj odgovara glavom, bradom i boksačkim rukavicama urednik Kviki, no sve što možeš vidjeti i pročitati napravio je u zajedno sa svojim suradnicima.

Za "Pazi fotku" vizuale odgovoran je Kvikijev dugogodišnji kolega dipl.ing. Štapić. U toj rubrici objavljivat će fotografije od kojih ti usta idu na smijeh. Ne moraš zapravo ništa paziti u ovoj rubrici, samo trebaš dobro otvoriti oči i gledati vrhunske fotografije.

Rubriku "Daj vidi ovo" uređuje uvaženi magistar Gric. Možda već znaš, magistar Gric je izuzetno objektivan urednik. To znači da ima objektive za snimanje videa pa ih on i radi. Tu ćeš pronaći važne "uradi-sam" savjete, prijedloge, trikove i izgubljena znanja o Kviki grickalicama. Od tehnika glasnog grickanja do pravilnog otvaranja vrećice i posluživanja grica.



Gđa. Ribica je ljubopitljiva profesionalka koja uređuje rubriku "Važne teme" koje su doista važne! Od toga kako biti neozbiljan od ranog jutra do dileme oko koje se podijelila cijela nacija. Ribicu su zvali da radi u Reutersu, ali srećom, odlučila je ostati na ovom portalu.

Tu je i docent Perec koji se bavi rubrikom "Koji ludi gif". Njegova je zadaća da originalnim gifovima informira sve čitatelje o važno zabavnim stvarima. Neke slike u ovoj rubrici će se ponavljati. Zapravo, sve se ponavljaju, ako ne pauziraš gif. Sad znaš!

Sav sadržaj s portala možeš pratiti i na Facebook stranici, Instagramu ili ga reblogati na Tumblru. Tu je i YouTube na koji se odmah moraš pretplatiti, kako bi prvi vidio novi video i podijelio ga s prijateljima.

Ovim putem svim prenosimo Kvikijevo pisano dopuštenje da sadržaj sa stranice Kvikifunpedia.com slobodno prenose cijelim internetom. Dijelite sa svima, kao što i svoje Kviki grickalice volite dijeliti sa svima. Ili ne volite, što je tema koja će se svakako naći na ovoj stranici!

Od ostalih, dosadnih detalja, spomenut ćemo još da su pomoćnici na ovoj stranici ljudi iz tvrtki Utorak, biro za propagandu i Sadržajne agencije Cvoke, dok je za Kviki-carevo novo ruho odgovorna tvrtka broj42.

Vidimo se između grickanja na novoj web stranici!

Još vijesti