Mojfaks.hr u Vijesti

Malo drugačija 'diploma': otvorena prva škola oralnog seksa u regiji

U Beogradu se otvorila privatna škola oralnog seksa, prva takva u regiji, ali ne i u svijetu. Posao zasad ide odlično, a interes je puno veći nego što se osnivačica mogla nadati...

26. listopada 2015 13:55
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Niki Prestige je 36-godišnjakinja poduzetnog duha koje je u Beogradu odlučila otvoriti školu oralnog seksa. Niki je studirala psihologiju, u mladosti se bavila manekenstvom, bila je uspješan model i sedam-osam godina radila je za jednu od najvećih agencija u Milanu, piše Jutarnji.

"Prije Milana, kao 22-godišnja djevojka, otišla sam u Istanbul gdje sam jedno vrijeme živjela. Tamo sam shvatila koliko se naše žene razlikuju od Turkinja koje čine sve da zadovolje muškarca. Od Turkinja sam naučila mnoge tajne oralnog seksa, a kasnije sam svoje znanje usavršila boraveći u Milanu, svjetskoj prijestolnici mode", objašnjava žena koja satove drži u unajmljenom stanu u centru Beograda.

Na početku, ljetos, držala je satove prijateljicama, i to grupne. Obično bi imala tri “studentice”, ali posljednjih dana, kako je škola došla na glas i interes porastao, Niki radi individualno sa svakom polaznicom. Nastava traje tri vikenda, a ostali dani u tjednu rezervirani su za ponavljanje gradiva i ispravljanje pogrešaka.

"Moje učenice su sve odreda djevojke ili žene iz dobrostojećih obitelji. Nisu to klinke, naprotiv. Najmlađa učenica imala je 24 godine, a sad imam jednu od 67. Riječ je o umirovljenoj profesorici geografije u srednjoj školi. Njezin entuzijazam me oduševljava. Sve su one spremne naučiti tajne oralnog seksa jer je to vrhunska vještina o kojoj se kod nas jako malo zna", ističe Niki Prestige.

"Predznanje nije nužno. Svatko može doći bez ikakvog iskustva jer sve što treba, naučit će ovdje", dodaje osnivačica neobične škole.

Više pročitajte ovdje.

L.B./izvor: Jutarnji list
foto: Freeimages

Još vijesti