Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Moderna menza u zelenom paviljonu otvara svoja vrata na jesen!

MojFaks | Vijesti, 08.08.2019.Moderna menza u zelenom paviljonu otvara svoja vrata na jesen!

Šumarski fakultet u Zagrebu objavio je danas na svojoj Facebook stranici informacije o otvaranju novog studentskog restorana na području kampusa Šumarskog i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Kako stoji u objavi, ovo će biti najmoderniji studentski restoran na zagrebačkom sveučilištu.

“Zeleni paviljon imat će prostore u kojima će se nalaziti studentski restoran, ali i odvojena prostorija koja će se koristiti isključivo za studentske aktivnosti (udruge, sastanke, seminare).”, piše u objavi, a studenti će u zelenom paviljonu uživati od prvog listopada. 

Projekt Zeleni paviljon vrijedan je 15 milijuna kuna, a kamen temeljac postavljen je prije četiri godine. Projekt financiraju Sveučilište, Ministarstvo obrazovanja i sporta, Studentski centar te dva fakulteta.


Foto: Šumarski fakultet u Zagrebu

“Postoji i namjera da restoran bude otvoren za građane, i to s posebnom ponudom. Naime, ideja je da se u njemu poslužuje vino iz vinograda Agronomskog fakulteta i divljač iz lovišta Šumarskog fakulteta”, piše Večernji list. 
Zeleni paviljonmoderna studentska menzaZagrebŠumarski fakultetAgronomski fakultetKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se