Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Moja Edukacija – preko 3.500 edukacijskih programa na jednom mjestu!

MojFaks | Vijesti, 18.01.2010.Moja Edukacija – preko 3.500 edukacijskih programa na jednom mjestu!

Moja-Edukacija.com najveći je internetski portal posvećen edukaciji, s preko 30.000 mjesečnih posjetitelja u potrazi za nekim oblikom dodatne edukacije...

Moja-Edukacija.com nudi uvrštenje svim ustanovama koje se bave nekom edukativnom djelatnošću. Prijavite se već danas i ponudite usluge svoje tvrtke na portalu s najvećom ponudom koji objedinjuje ponudu obrazovnih ustanova i centara za dodatno obrazovanje u Hrvatskoj!

Portal Moja-Edukacija.com korisnicima nudi sve informacije i sadržaje vezane uz edukacijske  ustanove koje nude programe obrazovanja na različitim razinama te također pruža i mnoštvo korisnih savjeta, istraživanja i  zanimljivosti vezanih uz dodatnu edukaciju i stjecanje znanja.Kako bi se korisnicima olakšalo snalaženje, ustanove, tečajevi i usluge podijeljeni su po kategorijama kao što su ECDL, informatika, tečajevi, strani jezici i sl. Osim tečajeva, korisnici mogu pronaći i razne korisne rubrike, kao što su: fakulteti i posao s pregledom aktivnih poslova s portala životopis.hr.

Edukativne ustanove i centri za dodatno obrazovanje prezentiraju se putem profila koji sadržava kontakt podatke ustanove, lokaciju, osnovne podatke o ustanovi, opširan opis seminara, tečajeva i radionica te brojne druge informacije relevante za njihovu prezentaciju.

Više informacija www.moja-edukacija.com


moja edukacijatečajecdlKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se