Mojfaks.hr u Vijesti

MojFaks ti štedi novce: tjedni lov na najjeftinije proizvode

Malo je ljudi koji ne uživaju u kupovini, a moramo priznati da i nama srce zatitra kad vidimo omiljenu čokoladu po nižoj cijeni!

26. Siječnja 2016 13:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studenti smo što znači da budžet mora biti raspoređen kako bi se prvo podmirili prioriteti, a tek onda maleni \'luksuzi\' no uz tjedne popuste moguće je kupiti i nešto više od onog osnovnoga. Na sniženjima možemo pronaći omiljene artikle koji nam znače uštedu kako bi se i mi ponekad počastili.

Zato smo se potrudili pa i za nas i za vas pronašli proizvode koji su ovog tjedna na akciji kako biste trošak smanjili na minimum, ali si i udovoljili sitnim ovisnostima, u skladu sa svojim mogućnostima!

* Grickalice i slatkiši



Konzum
ovaj tjedan je od grickalica \'snizio\' slani čips i onaj od paprike od 50 grama na 4,99 kn (svi znamo da ste ovisnici, jednako kao i mi), a ako radije birate zdraviju varijantu - kupite kilogram očišćenog kikirikija za samo 23,99kn. Omiljeni Bananko sada je 25% jeftiniji pa košta 1,79kn. Imajte na umu da su počele fašničke (karnevalske) akcije pa po jeftinijim cijenama možete pronaći marmelade, sve za krafne, čipseve, sokove, slatkiše i slične artikle u većini marketa.

Oni \'slatkog zuba\' požurit će na Tiskove kioske na kojima za 4,90 kn možete birati između 3 vrste Dorinine čokolade: mliječne, kremaste \'noisette\' i čokse od kikirikija.

* Doručak \'s nogu\'



Za malo konkretniji obrok potegnite do Kauflanda: u ponudi su hrenovke Gurmanika od 100 g po nevjerojatnih 1,99 kn za brzi doručak kada kasnite na predavanje, a ako imate mjesta u frižideru radije u Konzumu kupite kilogram za 14,99kn jer vas na taj način 100 gr košta samo 1,49kn. Ako ste i dalje pospani nakon doručka, za sve vas noćne ptice i pospance, u Billi je energetski napitak marke Clever snižen na 3,99kn.

Užurbani i oni koji imaju vrlo malo vremena za kuhanje često posegnu za pekarom, pa bi bilo korisno imati na umu da je Mlinar snizio slasni burek od jabuke na 4 kn, dok mesni možete naći po 9,10 kn u Dubravici.

* Kuhari i ljubitelji sokova



Kuhari i kuharice, dašak obale na svom tanjuru priuštit će Vam Billa s najjeftinjom cijenom gambera od pola kile za 24,99kn, a za fanove mesa Tommy je snizio 400g purećih prsa na 19,99kn. Ako volite tuna salatu, u Intersparu je Rio Mare tuna za pripremu ukusnih, a brzih salata snižena čak 34% pa ju možete kupiti za 24,99kn umjesto za redovnih 37,99kn.

Gazirani sokovi Coca-Colu i Sprite od 2 litre možete u Intersparu pronaći za 9,99kn što je gotovo 5 kn manje od standardne cijene na tu količinu.

* Kozmetika



BIPA-ina akcija je u ovaj tjedan posvećena svim Zlatokosama koje žele svoju kosu održati zdravom i bujnom: boje za kosu snižene su 20%, kao i šamponi brendova Garnier, Nivea, Schwartzkopf i Palmolive.

* Ideja za jeftini spoj



Najslasniju tjednu ponudu objavljenu putem Ponude dana definitivno ima bistro \'Arka\' koji nudi dvije velike pizze za samo 39 kn. Za piće ćete ipak morati nadoplatiti, škrtice jedne...

Uslast!

Lovorka Ibrić
foto: Freeimages

Još vijesti