Mojfaks.hr u Vijesti

Muke po pudingu: 'Izgubin više vrimena otvorit puding nego šta je traja izlazak'

Prepozajete li ovaj legendarni puding koji je nahranio generacije i generacije studenata? Okus izvrstan, cijena povoljna, a i gustoća na nivou. Ima samo jednu manu – teško se otvara!

3. prosinca 2015 16:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Koliko ste puta pokušali otvoriti ovaj puding bez da vam se poklopac ne pocijepa u puno malenih dijelova? Koliko puta vam je pošlo za rukom? To smo i mislili...

Index piše da je jedan razočarani korisnik na Facebook stranici Vindije podijelio fotografiju pudinga s raskupusanim poklopcem uz pitanje: "DOKAD"?



A da isti problem muči mnoge dokaz je i hrpa lajkova i komenatra koje je fotka izazvala.

"Je mi digne živce kad dođen doma spaljen iz aftera i izgubin više vrimena otvorit jebeni puding nego šta je traja izlazak, dokaz da je do dobrih stvari teško doć", "život piše drame" i "tragedije jednog pudingaša" samo su neki od komentara, a našao se među njima i jedan koji je fotkao vlastiti savršeno otvoreni puding uz komentar "sve je moguće care", piše Index.

Nama nije pošlo za rukom pronaći ovu objavu na službenim Facebook stranicama Vindije, ali smo pronašli fotografiju studenta koji se pohvalio svojom tehnikom koja mu je omogućila savršeno otvaranje ove poslastice.


foto: Facebook@Viktor Horžić

L.B./izvor: Index
foto: Index, Facebook

Još vijesti