Mojfaks.hr u Vijesti

Muke po teretani: 10 problema s kojima se susretne svaka djevojka

Tko god kaže da uživa u odlascima u teretanu – laže!

11. svibnja 2015 16:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svi mi imamo ambivalentan odnos s teretanom: jedan dan je obožavamo, a već drugi mrzimo. Super je poklopati cijelu pizzu i onda se opravdati teretanom u kojoj ćemo sigurno visiti svaki dan. Realnije je ipak očekivati dva – tri puta mjesečno, ako i toliko.

S djevojkama je situacija još i specifičnija. Evo i zašto!

* Zapravo baš i ne želiš ići

Mrziš teretanu, ali voliš dobar komad torte ili pizzu iz pizzerije u kvartu. Zapravo te nije briga za odjeću i konfekcijske brojeve, ali ako investiraš novce u dobre Levi\'sice – planiraš ih nositi barem tri sezone.



* Fijasko u svlačionici

Koji neugodnjak! Znaš da ne smiješ buljiti u druge djevojke i žene koje se presvlače, ali ne možeš si pomoći. Jednostavno moraš uspoređivati oblike tijela, celulit i koliko se tko sunča u solariju. Hm, pogotovo kad vidiš da ona djevojka koja ide u teretanu svaki dan ima mlitavije noge od tebe – pobjeda!



* Modna pista na vježbalištu


Obučeš majicu sa zadnje studentske roštiljade i onda skužiš da sve druge cure imaju najnovije modele tajica i topića, k tome još u komplementarnim tonovima. Ne možeš, a da se ne zapitaš treba li se i za teretanu pripremati kao za modnu pistu...



* Grudi – općenito


Osim što ih treba dobro osigurati da ne skakuću okolo, potrebno je mnogo umijeća da se skine znojan sportski grudnjak, a da nikoga drugog ne zabljesneš svojim poprsjem.

* Problemi s kosom


Kako to da svima kosa izgleda tako sjajno i prpošno, a tebi kao raskuhane špagete? Nikad ne podcijeni moć ukosnica i dobre gumice za kosu!

* Dosada

Jesi li to samo ti ili i svima drugima vrijeme ide unazad kad radiš kardio? Minuta kao godina na steperu i orbitreku...



* Mala pauza = 15-minutna Facebook pauza

Dobar rad treba nagraditi pa si si obećala malu pauzu. No, prošlo je već 15 minuta, a uopće nisi primijetila. Na Fejsu vrijeme zbilja leti, za razliku od Orbitreka.



* Mrlje znoja

Ok, u teretani su čak i prihvatljive. Kao ožiljci s bojišnice, pokazuju da si nešto radila. Ipak, ovi uz rub gaćica možda i nisu toliko poželjni...

* Neugodni pokušaj uleta


Naravno da će se uvijek naći neki nadobudni bilder koji će zujati oko tebe i pokušavati ti uvaliti svoj broj dok ti se znoje zubi. Zapamti: to i nije neka ideja.



* Pametni telefon pišti i umire čim počneš vježbati

Ne zove se bezveze pametni telefon. Kreni lagano kući, dosta si vježbala...

L.B./izvor: Metro.co.uk
foto: Shutterstock, Tumblr

Još vijesti