Mojfaks.hr u Vijesti

Impresivan nastup studenta kvizaša: FER-ovac oduševio u 'Potjeri' - s timom osvojio 240 000 kuna

U HRT-ovom kvizu 'Potjera' nerijetko svoje znanje pokazuju i studenti te često kući nose pozamašne svote novca. Tako je bilo i ovaj put: trio, u kojemu je bio i mladi FER-ovac, pobijedio je lovca Deana Kotigu i podijelio 240 000 kuna.

17. studenog 2017 11:41
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

HRT je jučer "olakšan" za čak 240 000 kuna, koliko je odnijelo troje natjecatelja u popularnom kvizu Potjera. Zanimljivo je da su Ivana, Branko i Fabijan išli na više ponude, a posebno je impresivan bio posljednji natjecatelj, student FER-a Fabijan Čorak, koji je poznato ime u kvizaškim krugovima, a trenutno zauzima 25, mjesto na rang listi Hrvatskog kviz saveza, prenosi Večernji list.

...Otvorio pitanje za pola milijuna pa odustao: Student Tvrtko u kvizu osvojio 125 tisuća kuna...


...Oborio rekord: Student matematike ušao u povijest popularnog kviza \'Potjera\'...


Student je u minuti točno odgovorio na sedam pitanja i zaradio 24 500 kuna, no uzeo je višu ponudu i osvojio 100 000. Prema pisanju Večernjeg lista, trojac može najviše zahvaliti lovcu Deanu Kotigi koji nije imao dobar dan. Prije završne potjere ušli su s 12 koraka prednosti, što lovci uobičajeno stižu bez problema. No, Kotigi su se zaredali netočni odgovori.



Kotigin loš dan prokomentirao je i voditelj kviza Tarik Filipović pa mu je rekao da mu je ovo "jedno od najlošijih izdanja". Kako god bilo, jučer je bio sretan dan za FER-ovca Fabijana koji je kući otišao nešto debljeg novčanika.

Ivana Petrić
izvor: Večernji list
foto: screenshot YouTube

Još vijesti