Mojfaks.hr u Vijesti

Najavljena 33. brucošijada FER-a: 3 stagea, 18 izvođača i jedna zanimljiva aplikacija!

7.studenog 2014. održat će se 33. Brucošijada FER-a u prostorima Fakulteta. Na ovogodišnjoj Brucošijadi nastupit će 18 izvođača, a kao i prijašnjih godina, posjetitelji će moći uživati u kinu te već tradicionalnom KSET Caffe-u.

23. rujna 2014 12:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Osim što ćete čuti super muziku, pogledati neki film u kinu ili zaplesati uz popularne trash hitove na KSET-ovom flooru, od ovog ponedjeljka u pogon krede i Facebook nagradni natječaj \'Tko to tamo pjeva?!\' preko kojeg možete osvojiti vrijedne nagrade! 

Na današnji dan pokrenuta je aplikacija \'Tko to tamo pjeva?!\' koja funkcionira na principu nagradnog natječaja. Sve što vam je potrebno za sudjelovanje je dobra volja i kreativnost. 

Cilj natječaja je pogoditi što više od 12 bendova koji će nastupiti na ovogodišnjoj Brucošijadi. Igrači imaju samo jedan pokušaj, a natječaj traje tjedan dana, odnosno do objave prve runde izvođača ovogodišnje Brucošijade. Igrači koji pogode najviše izvođača imaju priliku osvojiti jednu od nagrada: 

1. nagrada: godišnja ulaznica za sve programe u KSET-u + upad na Brucošijadu za dvije osobe
2. nagrada: upad na Brucošijadu (5x)
3. nagrada: KSET-ova majica (10x). 

Pretprodaja ulaznica po promotivnoj cijeni od 45 kn kreće u prodaju 29.9. kada će biti objavljeni i prvi izvođači. Istog datuma kreće i prodaja ulaznica za brucoše FER-a po cijeni od 35 kn. 

Više informacija o samoj Brucošijadi te uvjetima i pravilima aplikacije možete pronaći na ovdje.

Link na aplikaciju: http://bit.ly/Tko-to-tamo-pjeva



Još vijesti