Mojfaks.hr u Vijesti

Najmanja predavaonica na svijetu - profesor održao predavanje u liftu!

Kod nas su poslovično predavaonice premalene (barem na prvim “eliminacijskim” godinama studijskih programa), ponekad studenti sjede na stepenicama ili podu što nije ugodno. Što biste rekli da vas profesor pozove na predavanje koje će održati – u liftu?

27. Siječnja 2014 12:06
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Za ekipu koja se tog dana zatekla na pravom mjestu u pravo vrijeme dogodilo se upravo to. Rezultat eksperimenta – predavanje održano u najmanjoj predavaonici na svijetu!

Sve je dio marketinške kampanje koje su sve maštovitije i maštovitije. UBC Sauder School of Business pretvorila je dizalo u najpoznatijoj poslovnoj zgradi “The Landing” u Gastownu u predavaonicu, a cijelu su eskapadu zabilježli kamerom.

Nedužni namjernici (pa čak i nekoliko pasa) počašćeni su s besplatnim predavanjem: “Nisam bio siguran kakav će biti odgovor prolaznika, ali bilo je jako zabavno”, izjavio je profesor iz lifta David Hardisty. “Neki su ljudi samo stajali i zurili u mene dok sam pričao, a drugi su se vozili gore-dolje sa mnom u liftu jer ih je zanimalo što govorim.”



L.B.

Još vijesti