Mojfaks.hr u Vijesti

'Nakon obrane rada pitala sam te – i što sada kolegice? Zvijezde su limit, odgovorila si mi': Profesorica se dirljivom porukom oprostila se od svoje stradale studentice

Strašna prometna nesreća u zagrebačkoj Ilici koja je potresla širu hrvatsku javnost, iza sebe je ostavila ugašene živote. Stradala je i zagrebačka studentica koja je sjedila na suvozačkom mjestu jurećeg Mercedesa, a njena profesorica dirljivim se Facebook statusom oprostila od svoje bivše studentice.

27. kolovoza 2018 11:31
'Nakon obrane rada pitala sam te – i što sada kolegice? Zvijezde su limit, odgovorila si mi': Profesorica se dirljivom porukom oprostila se od svoje stradale studentice

'Nakon obrane rada pitala sam te – i što sada kolegice? Zvijezde su limit, odgovorila si mi': Profesorica se dirljivom porukom oprostila se od svoje stradale studentice Foto: MojFaks

Laura Stelio poginula je u stravičnoj prometnoj nesreći u četvrtak navečer u zagrebačkoj Ilici. Bila je na suvozačkom mjestu u automobilu kojim je upravljao 20-godišnji Marin Kamenički koji je zbog brze vožnje i skrivio nesreću, piše 24sata.

Osim Laure, poginula je još jedna žena iz drugog automobila. Naime, Marin se svojim Mercedesom zabio u čak tri automobila. Laura je bila studentica jednog privatnog veleučilišta gdje je studirala Odnose s javnošću i medije. Profesorica  se od svoje studentice se oprostila dirljivom porukom, prenosi 24sata.

Laura na promociji diplome u travnju s kolegom... izvor: Večernji list

"Sat je otkucao posljednje minute njezina života i njezina sna. Meni ga je ispričala u vidu obvezne zadaće iz kolegija \'Uvod u komunikologiju\'. Laurina sadašnjost i budućnost postala je prošlost. Neposredno nakon obrane završnog rada pitala sam te – i što sada kolegice? Zvijezde su limit, odgovorila si mi. I bila si u pravu. Samo su ti zvijezde bile limit. Počivaj u miru i nek\' te čuvaju anđeli.", napisala je profesorica.


...\'Gledam skripte, ali ne mogu učiti\': Studentica napisala dirljivu poruku o dečku vatrogascu...


Obitelj i prijatelji oprostit će se od Laure Stelio na zagrebačkome Krematoriju u četvrtak. Profesorica je na Facebooku objavila i Laurinu zadaću koju je portal 24sata prenio u cijelosti.

Nadamo se da ovakve statuse više nitko neće morati pisati jer je uvijek velika tragedija kada se ugasi mladi život. Počivala u miru!

Ivana Petrić
izvor: 24sata.hr
foto: Shutterstock/Pixlr

Još vijesti