Mojfaks.hr u Vijesti

Nakon ovoga čekamo teleportaciju! U varaždinskom restoranu studenti klopu mogu plaćati BITCOINOM

Početkom prošlog mjeseca, varaždinski studenti dobili su još jednu mogućnost plaćanja hrane u a la carte restoranu i ne, nije pranjem čaša u kuhinji nakon klope.

13. Siječnja 2020 14:41
Nakon ovoga čekamo teleportaciju! U varaždinskom restoranu studenti klopu mogu plaćati BITCOINOM

Nakon ovoga čekamo teleportaciju! U varaždinskom restoranu studenti klopu mogu plaćati BITCOINOM Foto: MojFaks

Osim što se odlikuje ugnodnom atmosferom, a la carte restoran Studentskog centra u Varaždinu može se pohvaliti i funkcionalnošću kad je suvremena tehnologija plaćanja u pitanju. Naime, osim plaćanjem domaćom valutom, hrvatskom kunom, slasne varaždinske klipiće moglu platiti i kriptovalutom.

...Potpuno novi sveučilišni studij: Što će zagrebački studenti naučiti studirajući \'Internet stvari\'?...


"Budući da mozak treba odmor od učenja i napornog rada, popij kavu, pojedi najfinije varaždinske klipiće i razbudi se", poručuju iz Studentskog centra Varaždin.

Ako si slučajno zaboravio novčanik, no sikiriki – dovoljno je da imaš mobitel!


"Sve što trebaš je odabrati kriptovalutu kojom želiš platiti (trenutno nudimo plaćanje u BTC, ETH, LTC i BCH kriptovalutama), skenirati QR kod svojim mobitelom putem walleta koji posjeduješ - i tako brzo i jednostavno platiš ono što se popilo ili pojelo, a ostatak vremena imaš za uživanje u blagdanskoj atmosferi i psihičkim pripremama za ispite", pojašnjavaju.

...Kako su studenti pokrenuli posao, riskirali i uspjeli: Upoznajte trojac iz uspješne tvrtke MyBeeLine...


U razgovoru sa studentima doznajemo da neki od njih za ovu mogućnost još ne znaju, a drugi još nisu svjedočili tome da je netko od njih račun platio na ovaj način, no sigurni smo da će se među studentima naći i oni koji će iskoristiti mogućnost plaćanja jednom od navedenih kriptovaluta.

L.B./foto: Goami via Shutterstock

Još vijesti