Mojfaks.hr u Vijesti

Ne morate učiti, samo pijte vino i jedite: Kolokvirajte ljubav i tako pomozite jednoj potrebitoj obitelji

Širenje blagdanskog duha i raspoloženja odvija se od ponedjeljka na Hrvatskim studijima u sklopu 11. božićnog sajma 'Kolokviraj ljubav'. Studenti će na sajmu imati priliku jesti božićne slastice i piti kuhano vino te tako pomoći obitelji kojoj je to potrebno.

17. prosinca 2018 15:01
Ne morate učiti, samo pijte vino i jedite: Kolokvirajte ljubav i tako pomozite jednoj potrebitoj obitelji

Ne morate učiti, samo pijte vino i jedite: Kolokvirajte ljubav i tako pomozite jednoj potrebitoj obitelji Foto: MojFaks

U ponedjeljak u 10 ujutro počeo je "Kolokviraj ljubav", humanitarni božićni sajam koji se na Hrvatskim studijima održava već 11 godina. O tome su na Facebook eventu izvijestili studenti iz USKN Komune, odnosno, Udruge studenata komunikologije i novinarstva na Hrvatskim studijima pa pozvali kolege da im se pridruže u širenju blagdanskog duha i zajedništva među svojim kolegama i profesorima.

Izvor: Facebook@USKN Komuna

"Za ovaj kolokvij ne moraš puno učiti, već samo doći u predvorje Knjižnice Hrvatskih studija svaki dan od 10 do 17 sati i uživati u kolačima, pecivima, rakijama, ali i kuhanom vinu kojeg priprema Društvo studenata povijesti \'Ivan Lučić-Lucius\'. Osim uživanja u iću i piću, pokaži svoj natjecateljski duh na božićnom kvizu kojeg organizira Društvo studenata kroatologije \'Cassius\' ili zaigraj društvene igre na koje te poziva Klub studenata psihologije Feniks. Dođi na sajam, pokaži svoje veliko srce i pomozi nam uljepšati Božić jednoj obitelji u potrebi!", napisali su studenti.

Ako želite postati dio ove humanitarne akcije, pročitajte više o ovom humanitarnom božićnom sajmu na Facebooku.

Ivana Petrić
foto: Facebook@USKN Komuna

Još vijesti