Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ne želiš 'samo studirati' nego hoćeš steći i praktično iskustvo? Put do izvrsnosti čeka te u udruzi eSTUDENT koja upisuje nove članove

MojFaks | Vijesti, 26.09.2018.Ne želiš 'samo studirati' nego hoćeš steći i praktično iskustvo? Put do izvrsnosti čeka te u udruzi eSTUDENT koja upisuje nove članove

Već petnaestu godinu, studentska udruga eSTUDENT prima nove članove. Prijave traju do 16. listopada, a prijava je moguća online na web stranici Udruge. Udruga okuplja studente različitih interesa i ideja te im pruža priliku da steknu nova znanja, praktična iskustva te da podignu kvalitetu svog studiranja i izgrade svoj put izvrsnosti.

Ove godine posebno se stavlja naglasak na studente kao pojedince te na stvaranje mreže znanja i izvrsnosti. Udruga traži nove članove koji žele steći praktično iskustvo prije završetka fakulteta, upoznati zanimljive ljude i dobro se zabaviti. Članstvo u Udruzi odlična je prilika za sve studente da izađu iz svoje sigurne zone i počnu raditi na izgradnji vlastitog puta izvrsnosti kroz sudjelovanje na različitim projektima, predavanjima, edukacijama i radionicama te kroz povezivanje s drugim studentima, poduzećima i akademskom zajednicom.

Foto: eSTUDENT

Udruga se sastoji od osam skupina unutar kojih se nalazi mnogo različitih timova s različitim područjima djelovanja, pa svaki student može pronaći tim koji odgovara njegovim interesima.

"Ako se želite razvijati te dobiti priliku biti dijelom raznolikih aktivnosti i pritom shvatiti puno značenje riječi zajednica, onda je eSTUDENT udruga za vas. Dok ste mladi, sad su prilike pred vama koje možete isprobati i testirati i iskoristite ih dok su tu.", poručila je prošlogodišnja predsjednica udruge Martina Radanović.

Foto: eSTUDENT

Sve što vas zanima o Udruzi i pristupnom procesu možete saznati na nizu događanja koja će se održati u listopadu poput predavanja "Upoznaj eSTUDENT" gdje ćete moći saznati sve informacije od samih voditelja timova. Za više informacija pratite Facebook i web stranicu.

Foto: eSTUDENT

PR tekst


eSTUDENTudruganovi članovistudentska udrugaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se