Mojfaks.hr u Vijesti

Nema labavo: održao predavanje u poplavljenoj predavaonici

Ni kiša niti mokre čarape nisu omele ovog profesora matematike u održavanju svog redovnog predavanja...

8. Siječnja 2016 11:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Snažna oluja natopila je San Diego u Kaliforniji ovog tjedna, a poplavama su pogođena i mnoga druga mjesta u istome području. No, to nije zaustavilo Kennetha Barresea, profesora matematike na Sveučilištu u Kaliforniji, da održi svoje predavanje o vektorima i 3D vektorima do kraja.

Redditor HannibalofBarca objavio je ovaj video u redditovoj rubrici WTF, a u videu možete vidjeti koncentriranog profesora koji predaje mokrih čarapa nekolicini hrabrih koji su se pojavili na faksu unatoč nevremenu i koji su, zbog odlučnosti svog predavača, morali do kraja odslušati predavanje.



Video je izazvao lavinu komentara od kojih neki kritiziraju, a drugi hvale profesora.

"Radim u vodoopskrbi i odvodnji i mogu sa sigurnošću reći da se u vodi u kojoj ovaj profesor gaca nalaze i fekalije. Ne mislite valjda da su kanalizacijski odvodi na ulicama zapečaćeni? Mislim da je ovo što je napravio bilo neudravo – kako za njega, tako i za studente", napisao je jedan od redditovaca.

flood

"I ja predajem na fakultetu i nema šanse da bih to napravio. Ostao bih kod kuće i igrao igrice na Xboxu, radi sigurnosti studenata, naravno", odgovorio je drugi redditovac.

"Pohvale profesoru! Predavati vektore je dovoljno teško i kad vam nisu mokre čarape, a kamoli ne ovako! Ja jedva gledam TV u mokrim čarapama", našalio se treći korisnik ove društvene mreže.

L.B./izvor i foto: Upvoted via Reddit

Još vijesti