Mojfaks.hr u Vijesti

Nemaš novca za studij? Na Filozofskom faksu možeš 'odraditi' školarinu!

I ove godine dolazi odlična vijest sa zagrebačkog Filozofskog. Naime, studenti koji nemaju novca za studij, imaju mogućnost prijaviti se na Natječaj za odrađivanje školarine.

16. rujna 2019 12:28
20-ak maturanata mora platiti penale Filozofskom jer nisu došli na upise

20-ak maturanata mora platiti penale Filozofskom jer nisu došli na upise Foto: MojFaks

Na temelju mišljenja Dekanskog kolegija, dekanica Filozofskog fakulteta donijela je odluku o raspisivanju Natječaja u svrhu odrađivanja školarina. Studenti/ce koji studiraju na Filozofskom, moći će se prijaviti za povremeni rad kao asistenti studentima i studenticama s invaliditetom i ispomoć u Fakultetskim službama.

Studenti mogu odraditi cijelu školarinu ili samo dio školarine, ovisno o broju odrađenih radnih sati i neto cijene jednog sata (25 kuna), a traži se 30 studenata. 

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete: upisan studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu za koji obavezu plaćanja školarine snose sami, dokazati nezavidnu (tešku) financijsku situaciju zbog koje nisu u mogućnosti sami snositi troškove školarine te u obzir ulazi i prosjek ocjena svih godina studiranja. 

Zainteresirani studenti/studentice trebaju podnijeti prijavu na natječaj preko Urudžbenog ureda s naznakom za Prodekana za poslovanje, do 23. rujna 2019. godine, a sve dodatne informacije možete pronaći na linku. 

A.Z.
Izvor: Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Foto: Martina Trbuščić/MojFaks

Još vijesti