Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nezadovoljni studenti zasadili marihuanu po cijelom gradu

MojFaks | Vijesti, 28.08.2013.Nezadovoljni studenti zasadili marihuanu po cijelom gradu

Stanovnici njemačkog grada Gottingena poprilično su se iznenadili kada su pored ulica i parkova primjetili stotine sadnica marihuane. Da, dobro ste pročitali! Evo što se dogodilo...

>> Poslovi: Provjeri aktualnu ponudu studentskih poslova

Studenti ovog njemačkog grada iz protesta su posijali tisuće sjemenki marihuane, a najviše upravo u blizini tamošnjeg Sveučilišta. Za akciju su odgovorini studenti i ostali aktivisti koji se bore za legalizaciju marihuane, potaknuti najavljenim oštrim zakonskim kaznama za sve one koji je nezakonito konzumiraju.

Izdana je naredba za hitno uklanjanje posađene marihuane sa svih površina. Do sada je uklonjeno nešto manje od 100 stabljika, a s obzirom na rasprostranjenost širom grada, neće to biti nimalo lagan posao.

>> Hrvatska: Studentica teologije ide u zatvor zbog domoljubnih stihova

Simpatizeri ove neobične akcije objavili su i svojevrsni foto natječaj u kojem su pozvali sve da objave fotke marihuane na koju su naišli u gradu, a neke od njih možete pogledati ovdje.Provjeri još...

>> Seks među studentima – da na jednu noć, ne na prvom spoju!

>> Drama, seks, razočaranje... Evo što ćete doista naučiti studirajući!

>> Sve u znaku ljepotica – evo kako se tulumarilo proteklog vikenda

>> Puno seksa (ni)je dobro za studente


marihuanasveučilištestudiranjestudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se