Mojfaks.hr u Vijesti

Karlovački studenti od danas jedu u menzi: Mjesta za sve će sigurno biti – inače se ovdje organiziraju i svadbe

Skoro dva mjeseca nakon početka akademske godine, studenti karlovačkog Veleučilišta imat će menzu: počinje raditi danas, od 11.30 sati u Restoranu Zrinski.

28. studenog 2019 12:25
Karlovački studenti od danas jedu u menzi: Mjesta za sve će sigurno biti – inače se ovdje organiziraju i svadbe

Karlovački studenti od danas jedu u menzi: Mjesta za sve će sigurno biti – inače se ovdje organiziraju i svadbe Foto: MojFaks

Otklonjeni su svi problemi na, samo naizgled, jednostavnom putu do korištenja iskica – od pronalaska ugostitelja koji će pružati usluge i usklađivanja jelovnika s kompliciranim Pravilnikom do instaliranja kase koja može očitavati iksice i njenog povezivanja sa Srcem, piše KAportal.hr.

foto: Facebook@Restoran Zrinski DOM HV

...Još jedan grad u kojem ih nitko ne hrani: Bez menze i subvencioniranog obroka i karlovački studenti...


"Od 28. studenog 2019., četvrtak, u restoranu Zrinski, Ul. Marina Držića 4, otvara se linija namijenjena za prehranu studenata. Radno vrijeme studentske menze je svakim danom te se sastoji od dva dijela: ručak od 11.30 do 14.30 i večera od 18 do 21 sat", najavio je Studentski zbor Veleučilišta u Karlovcu, zahvalivši svim studentima na strpljenju i razumijevanju.

Trebat će, pak, vremena dok ne dobiju "pravu" studentsku menzu u nekadašnjem Bosanskom magazinu – država ga je tek nedavno darovala Veleučilištu, slijedi "papirologija", osiguravanje novca potrebnog za uređenje, radovi… pa je teško i nagađati za koliko će to godina biti.

L.B./izvor: KAportal.hr
foto: Facebook@Restoran Zrinski DOM HV

Još vijesti