Mojfaks.hr u Vijesti

Novak Đoković pokreće besplatni časopis za studente

Novak Đoković Fondacija i Direct Media potpisali su prošlog tjedna ugovor o strateškom partnerstvu na projektu 'Original', besplatnom magazinu za studente koji će izlaziti mjesečno i bit će dostupan studentima na svim sveučilištima u Srbiji.

1. listopada 2015 12:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kako je navedeno u saopćtenju Novak Đoković Fondacije, za magazin \'Original\' redovitno će pisati najpoznatiji srpski novinari, pisci, autori, dramaturzi, ali i studenti.

Direktorica Novak Đoković Fondacije Jelena Đoković zahvalila se Direct Mediji koja je pružila veliku podršku tom projektu.

"Sigurna sam da će se magazin dopasti mladim ljudima i da će im ponuditi dosta kvalitetnog materijala koji će ih inspirirati. Naša želja je da studenti počnu više pričati o temama iz kulture, obrazovanja, umjetnosti, znanosti, ali i da dobiju relevatne informacije koje im mogu koristiti i sada, i onda kada budu spremni za poslovne izazove", izjavila je Jelena.

Zadovoljstvo partnerstvom i samim projektom izrazio je i direktor Direct Media Srbija, Jovan Stojanović.

"Vjerujemo da Direct Media dijeli iste vrijednosti i uvjerenja kao i Novak Đoković Fondacija, a jedno od njih je da o mladima i njihovoj budućnosti moramo brinuti na duge staze", istaknuo je Stojanović i dodao da su kvalitetni sadržaji u medijima važni za razvoj mladih ljudi, njihovih talenata i interesa.

U saopćenju se navodi da će \'Original\' biti besplatan za sve studente na srbijanskim sveučilištima, ali će se također moći kupiti i na kioscima.

L.B./izvor: Blic.rs
foto: Instagram

Još vijesti