Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Novi slučaj lažne diplome: treba li nad hrvatskim fakultetima pisati “Tu kupujem, tu me cijene”?

MojFaks | Vijesti, 27.03.2014.Novi slučaj lažne diplome: treba li nad hrvatskim fakultetima pisati “Tu kupujem, tu me cijene”?

Glavnom tajniku HDZ-a, nekadašnjem ravnatelju policije Milijanu Brkiću i službeno je poništena diploma Visoke policijske škole zbog plagiranja diplomskog rada.

Ovo je još jedan od skandala “lažnih diplomskih radova”, raskrinkan nakon onoga bivše splitske glasnogovornice MUP-a, Marine Kraljević Gudelj, koja je krivotvorila diplomu engleskog jezika i književnosti i etnologije jer znamo da se s takvom diplomom sjajno zarađuje.

O najnovijem slučaju Brkić, komentar je među ostalima dao i predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar koji je predložio novi studij koji bi trebala ponuditi hrvatska sveučilišta - studij kompiliranja:
Bilo bi dobro da naši fakulteti razmisle o uvođenju novog studija - diplomirani kompilator. Zašto ne to i službeno priznat kad toliko takvih predmeta imamo? Radi se naprosto o osobnoj sramoti po meni, a ako se ovako nastavi na sve većem broju fakulteta će pisati veliki oglas 'Tu kupujem tu me cijene' ”, kazao je Lesar, a prenio Tportal.


L.B.
izvor: Tportal, foto:policija.hr


lažne diplomefakultetiVisoka policijska školaMilijan BrkićKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se