Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Održana još jedna Smotra Sveučilišta u Zagrebu

MojFaks | Vijesti, 16.11.2015.Održana još jedna Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se već dvadesetu godinu zaredom. Ovogodišnja se Smotra održala od 12. do 14. studenoga 2015. u prostoru Studentskog centra (Savska 25).

Dosadašnje smotre organizirane su prvenstveno za učenike završnih razreda srednjih škola, za studente te ostale zainteresirane, a imale su osnovnu zadaću pravodobnog obavješćivanja budućih studenta o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Na ovogodišnjoj Smotri po prvi puta su predstavljeni i doktorski studiji Sveučilišta u Zagrebu. Na fakultetima i akademijama našega sveučilišta trenutno se izvodi 63 doktorska programa koji pokrivaju sva područja znanosti i umjetnosti, a većinu njih ćemo, uz preddiplomske i diplomske studije, ove godine predstaviti na Smotri Sveučilišta, a da bi studenti, koji su zainteresirani za upis na jedan od doktorskih studija, lakše odabrali iz velikoga broja ponuđenih programa, ove godine realiziran je i Vodič kroz doktorske studije Sveučilišta u Zagrebu u kojem se nalaze najvažnije informacije o doktorskim studijima (kao što su kontaktne informacije, kratki opisi studija te uvjeti upisa).Osim predstavljanja fakulteta i studijskih programa, u suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar' održana su brojna predavanja, demonstracije i prezentacije.

Televizija Student napravila je zanimljivi video u kojemu možete vidjeti kako je prošla ovogodišnja Smotra.L.B./foto: Facebook@SmotraSveučilištaUZagrebu


Smotra Sveučilišta u ZagrebuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se