Mojfaks.hr u Vijesti

Online predavanja - američka sveučilišta odgovaraju na pitanja studenata o studiranju u SAD-u

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u ožujku organizira drugu ovogodišnju seriju online predavanja i obrazovnih savjetovanja u kojima će sudjelovati predstavnici američkih sveučilišta. Hrvatskim učenicima i studentima predstavit će se University of California, San Diego koje zauzima visoko 14 mjesto na prestižnoj listi rangiranja svjetskih sveučilišta Academic Ranking of World Universities.

11. ožujka 2015 10:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Putem interaktivnih online predavanja predstavnici američkih sveučilišta posjetiteljima će pružiti informacije o programima kraćeg profesionalnog usavršavanja i učenja engleskog jezika, te pojasniti razlike između upisa i financiranja studija na javnim i privatnim sveučilištima, odnosno community koledžima.

Za uključivanje u predavanje potrebno je ulogirati se u naznačeno vrijeme putem poveznice http://live.newrow.com/show/wdq-090 ili se pridružiti događanju u prostorijama IRO-a na adresi Trg Nikole Zrinskog 9, u Zagrebu, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail iro@iro.hr

Raspored online predavanja

Utorak, 17. ožujka 2015. od 19 do 20 sati
University of California, San Diego: Kraći programi profesionalnog usavršavanja i studiranja u Kaliforniji
Predstavnica University of California, San Diego pružit će informacije o kraćim programima profesionalnog usavršavanja, mogućnostima učenja engleskog jezika, te iskustvu studiranja u južnoj Kaliforniji.

Četvrtak, 19. ožujka 2015. od 19 do 20 sati
MiraCosta College: Što je Community College?
Predstavnica Miracosta College-a iz Kalifornije predstavit će posebnosti studiranja na američkim community koledžima koje uključuju niže iznose školarina i kraće programe stručnog studija.

Utorak, 24. ožujka 2015. od 19 do 20 sati
Florida Institute of Technology: Studiraj na Floridi!
Predstavnica Florida Institute of Technology će izlagati o mogućnostima studiranja na Floridi, s posebnim naglaskom na razlici u prijavi, financijskoj potpori, te iskustvu studiranja na javnim i privatnim sveučilištima.

Za više informacija kliknite ovdje!

I.Č./Izvor: Iro
foto: Shutterstock

Još vijesti