Mojfaks.hr u Vijesti

Ostavila karijeru uspješne novinarke i otišla na Karibe prodavati sladoled

Uspješna 35-godišnja novinarka, koja je diplomirala na Yale-u, odlučila je okrenuti svoj život iz temelja: napustila je dobro plaćen posao i grad u kojem je odrasla da bi živjela na Karibima i radila ono što ju opušta.

5. svibnja 2015 15:28
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

\'Život u New Yorku je ubrzan. Najveći dio vremena potratiš radeći kako bi si mogao priuštiti život u tom gradu. Svi su uvijek prekrcani obvezama i često su prošli mjeseci prije nego bi uspjela dogovoriti susret s prijateljima. Naći se na piću s frendovima bilo je teže nego upasti na fakultet – a kokteli su skupi\' ukratko je objasnila Noelle Hancock koja je prije 4 godine prodala sve što ima, spakirala kofere i kupila jednosmjernu kartu za Karibe.

U početku je prodavala sladoled, a sada radi kao konobarica. Na otoku nema prometa, velikih trgovačkih lanaca, a i WiFI signal je slab, no zato se navečer svi okupljaju na plaži i druže.

Iako je zadovoljna svojim životom, uspjesi njenih starih prijatelja ponekad ju natjeraju da se zamisle; jedan prijatelj iz New Yorka svojedobno je pokrenuo \'malu stranicu\' Pinterest, a drugi je osvojio nagradu Emmy. \'Nema veze, ja zato imam otok. Živim u malom jednosobnom stanu na brežuljku s pogledom na more\' zadovoljno zaključuje Noelle.

Foto: Facebook
Izvor: Mirror.co.uk
I.N.

Još vijesti