Mojfaks.hr u Vijesti

Raspisan natječaj za besplatan studentski smještaj - pogledajte gdje

Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca raspisala je natječaj za besplatni studentski smještaj u ''Domu sv. Antuna Padovanskoga", za koji prijave traju do 19. kolovoza.

12. srpnja 2019 17:36
Raspisan natječaj za besplatan studentski smještaj - pogledajte gdje

Raspisan natječaj za besplatan studentski smještaj - pogledajte gdje Foto: MojFaks

Svi muški praktični katolici studenti s bilo kojeg fakulteta u gradu Zagrebu mogu poslati svoju prijavu s dokumentacijom na adresu doma – Sveti Duh 33, no na službenoj stranici navode kako studenti sa slabijim imovinskim stanjem ili koji su iz brojnije obitelji, a ne uživaju već neku od stipendija, imat će prednost pri javljanju na natječaj.


Osim što je striktan uvjet za studenta da bude muško i praktičan katolik, Provincija je navela određenu dokumentaciju koju student mora poslati:

- Pisanu molbu s obrazloženjem zbog čega kandidat traži smještaj u domu

  • - Potvrda socijalnog ureda da je student slabijeg imovinskog stanj

  • - Pismenu preporuku vlastitog župnika koji poznaje kandidata s jamstvom da je kandidat praktični vjernik

  • - Preslika osobne iskaznice; krsnog lista; rodnog lista; domovnice; maturalne svjedodžbe

  • - Potvrda o upisanom fakultetu

  • - Potvrde i priznanja o sudjelovanju na natjecanjima na svim nivoima i postognuta priznanja i nagrade (ako ih kandidat ima), kao i potvrde od nadležnih osoba i institucija za one koji su u posljednjih 12 mjeseci obavljali volonterski rad


Ako je student već u studentskom domu, uvjet za besplatan smještaj je potvrda da je student u ljetnom ispitnom roku položio sve ispite iz protekle godine.


Ponavljamo, natječaj traje do 19. kolovoza, rezultati će biti objavljeni na službenim stranicama Veritas i Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca početkom rujna.


P.H.

foto: freepik

Još vijesti