Mojfaks.hr u Vijesti

Bit' će miomirisa u predavaonicama! Novo jelo u menzi najbolje ide uz puno luka: Jurite li već po svoju porciju?

Studentski centar u Splitu nastavlja s ukusnim iznenađenjima za svoje studente.

29. listopada 2020 13:10
Bit' će miomirisa u predavaonicama! Novo jelo u menzi najbolje ide uz puno luka: Jurite li već po svoju porciju?

Bit' će miomirisa u predavaonicama! Novo jelo u menzi najbolje ide uz puno luka: Jurite li već po svoju porciju? Foto: MojFaks

Nakon što su početkom tjedna studenti obradovani novim jelima poput talijanske kuhinje i slasnih burgera, sada za ljubitelje mesa stiže još jedna poslastica iz susjedstva. 

...Zbog novosti u menzi zaboravit ćete na \'Mekić\': Odsad u menzi slasni BURGER po povoljnoj cijeni...


Splitski studenti ne mogu se više žaliti na dosadni i jednolični meni jer se posljednjih par mjeseci ponuda za studente koji se prehranjuju u splitskim menzama doista obogatila. Jučer je Studentski Centar Split obavijestio studente o novoj poslastici koju će moći naći na tanjurima, a riječ je o ćevapima.

Ćevapi su jelo od mljevenog mesa, popularno u Bosni i Hercegovini i drugim zemljama Balkana još od doba Osmanskog Carstva. Iako se mogu pronaći u svim zemljama bivše Jugoslavije, receptura nije ista: rabe se različite vrste mesa, a porcije drugačije izgledaju, ovisno "čiji" su. U Bosni i Hercegovini najpoznatiji su oni sarajevski, banjalučki i travnički.  

Naše kulinarsko putovanje se nastavlja stoga ovog puta donosimo svima nam dragu deliciju iz susjedstva. ????✈️ Popularni...

Posted by Studentski Centar Split on Wednesday, October 28, 2020

U zalogajnici Bruno Bušić, studenti će svoju porciju ćevapčića u lepinji moći isprobati sa iksicom po cijeni od 6,82 kune.

...Noviteti u menzi podijelili studente: Neki nisu oduševljeni ni iznenađeni, a drugi već jure po svoju porciju...


Sa obzirom na to da je običaj da se ćevapi jedu uz dosta luka, vjerujemo da će ovaj obrok i doprinijeti zdravlju studentske populacije.

A.Z.
foto: SC Split

Još vijesti