Mojfaks.hr u Vijesti

Ove prilike za putovanja ne smijete propustiti!

S ušteđenom lovom i dobrim planovima, možete ovo ljeto obilježiti s nekoliko avanturističkih i zabavnih putovanja. Ovo su neke od prilika koje se ne propuštaju.

26. veljače 2015 17:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Za putovanja ili imate vremena, a nemate para ili imate para, a nemate vremena. Studenti vjerojatno spadaju u ovu prvu kategoriju. Ipak, putovati definitivno trebate dok ste student jer kada se jednom zaposlite, vremena za putovanja će biti jako malo. Uz uštedu novaca i malo planiranja, možete otići na nekoliko nezaboravnih putovanja.

Festivali
Ljeta su rezervirana za popularne, glazbene i filmske festivale. U Hrvatskoj se održava skoro 80 festivala između lipnja i listopada. In Music Festival, Ultra Europe, The Garden Festival i Hideout na Zrću su samo neki od popularnih mjesta za zabavu i lud provod.

Izleti
Skupite ekipu, natrpajte prtljažnik namirnicama i obiđite skrivena mjesta Jadranske obale. Nema ljepše stvari od spontanih i neočekivanih otkrića.

Volontiranje
Volontiranje je dobar način da proputujete svijetom i Europom. Danas postoji puno hrvatskih i stranih organizacija koje omogućuju mladim ljudima volontiranje ili sudjelovanje u raznim programima i projektima, a pojedine organizacije i sufinanciraju put. Na volontiranjima većinom imate organiziran smještaj i hranu te vam nije potrebno puno love. Osim što putujete i činite nekome uslugu, ovo jako lijepo izgleda u vašem životopisu.

Posjetite prijatelja
Frend vam je otišao studirati van ili je dobio stručnu praksu. Ovo je super prilika za putovanje jer smještaj već imate osiguran i uštedjet ćete lovu na tome. Uz to, prijatelj će vam biti odličan turistički vodič i odvesti vas na sva provjerena mjesta u gradu.

Putovanje ruksakom
Ima toliko lijepih gradova u Europi koji su jako dobro povezani javnim prijevozom. Skupite ekipu, opremite svoj ruksak najvažnijim potrepštinama i uputite se u nezaboravno i avanturističko putovanje.

I.Č./Izvor: College Candy
foto: Shutterstock

Još vijesti