Mojfaks.hr u Vijesti

Ovi tipovi ženskog tijela izludit će svakog muškarca

Svi mi imamo svoje prednosti i mane, barem kada je naš izgled u pitanju. Bitno je prihvatiti svoje tijelo onakvim kakvo jest, a i na taj način ćete skupiti samopouzdanje. Muškarci će tada uzdisati za vama, a da vi toga nećete biti ni svjesne.

28. svibnja 2014 15:16
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako djevojke ponekad mrze svoje male grudi ili poveću stražnjicu, vrijeme je za buđenje svijesti, jer ono što žene smatraju manom, mnogim muškarcima je – neodoljivo.

>> Seksualne fantazije: Evo koje su najčešće, a koje najrjeđe i najneobičnije!


Bez obzira na to u kojem ćete se tipu djevojke pronaći, važno je naučiti voliti svoje tijelo sa svim manama i vrlinama što će se odraziti i na vaše samopouzdanje. Ponašajte se kao da ste najseksipilnija žena na svijetu – to je nemoguće ne primijetiti!

Naglašena stražnjica i bokovi

Pravi primjer je Jennifer Lopez. Žene su oduvijek imale bujne stražnjice i to se smatralo pravim adutom, a seksi zvijezda je konačno stala na kraj modernim koščatim američkim guzama i s ponosom pokazala što znače seksi obline!

Ne sramite se svojih oblina već ih iskoristite kao pravo oružje koje će vam dati moć i kontrolu kakvu niste ni sanjali da posjedujete. Samo budite umjereni jer ako pokažete sve, o čemu će maštati frajer vaših snova?

Muškarci vole ženske stražnjice i smatraju ih neodoljivima, posebno dok se elegantno njišu u hodu . Ako ste ponosna vlasnica naglašene zadnjice, iskoristite je kao svoj glavni adut.




>> Ne propustite... Ideal muške i ženske ljepote leži u ova dva lica - pronalazite li nešto slično?

Bujno poprsje

Kada je riječ o bujnim grudima tu zaista nema greške. Još uvijek nije objašnjeno zašto su muškarcima toliko privlačne velike ženske grudi. Je li to zbog njihove multifunkcionalnosti koja uključuju hranu za bebe, toplo mjesto za drijemanje i seksualni užitak ili ipak postoji nešto što je duboko urezano u mušku psihu i dovodi ih do ludila? Iako se znanost ne slaže, muškarci su gotovo jednoglasni po pitanju bujnih ženskih grudi. Zato, ako spadate u grupu C ili D košarica, iskoristite svoj adut.



Sitne džepne Venere

Žene sitne tjelesne građe i nižeg rasta imaju jednu veliku prednost. Mogu očarati muškarcima koji su natprosječno visoki!

Oni ih opisuju kao prelijepe i seksi, a dokaz su i mini ljepotice poput Eve Longorije i Shakire, a o Kylie Minogue da i ne govorimo. U čemu je trik? Takvi muškarci vole kad njihove partnerice izgledaju mladenački, ali i krhko kako bi ih mogli zaštiti i brinuti se o njima. Ovaj tip djevojke budi u muškarcu zaštitnički nagon.




>> Provjeri još... Svoju seksualnu želju lako ćete vratiti ako primijenite ovo!


Vitke i visoke manekenke


Visoke, mršave i lijepe žene često se žale kako ne mogu pronaći dečka. Možda zato što ih se muškarci jednostavno boje, ali s razlogom.

Takozvani “supermodeli” malih grudi i blagih oblina se trenutno nalaze na najvišem mjestu na ljestvici žena sa kojima bi muškarci htjeli provoditi vrijeme.

Pripadnice ove sretne grupe zaista mogu birati, a to veoma dobro znaju i Adriana Lima, Naomi Campbell i Cindy Crawford. Ako ste i vi jedna od njih, iskoristite to, ali pripazite da ne prestanete previše izbirljive.




>> Provjeri još... 6 razloga zašto ti prvi seks (vjerojatno) neće ostati u lijepom sjećanju

Vitke sportašice

Djevojke sportske građe imaju uske bokove i male grudi, ali i čvrstu guzu te opasne trbušnjake koji ostavljaju muškarce bez daha, ali im tjeraju i strah u kosti.

Žene ovog tipa zrače energijom i snagom, ali i elegancijom što takođe može biti pravo seksualno oružje.

Ne zamarajte se dekolteom, već naglasite svoje vitko atletsko tijelo, a pravi primjer neka vam budu Cameron Diaz i Charlize Theron koje ponosno pokazuju svoju sportsku figuru.




L.B./izvor: Telegraf.rs
foto: sxc.hu, Twitter


Provjeri još...

>> Procurila snimka tinejdžerskog seksa u jednom zagrebačkom klubu
 
>> Varala ga je mjesecima, ali sigurno nije očekivala ovako okrutnu osvetu!

Još vijesti