Mojfaks.hr u Vijesti

Partijali ste? Vaš mamuran dan će izgledati ovako!

Izašli ste sinoć van i popili više nego što ste planirali. Ne sjećate se pola stvari, a čak ni kako ste došli kući. I što sada? Ležite u krevetu s glavoboljom i pitate se gdje vam je pamet bila.

16. prosinca 2014 15:46
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zapartijali ste s ekipom i dan ćete vrlo vjerojatno preležati s glavoboljom i mučninom. Je li vam ovo poznato?

1. Isključili ste alarm. Soba se vrti i muka vam je. Gdje se nalazite i koliko je uopće sati? Totalno ste zbunjeni!

2. Iako ste planirali popiti samo jedno piće, večer je završila suprotno od očekivanoga. Zapartijali ste do jutra, iz usta vam bazdi po alkoholu, a osjećate se kao da vas je netko pregazio. Da stvar bude gora...danas još i radite! Najradije biste rekli da ne možete doći, ali treba vam svaka kuna. Problem je - kako izdržati 8-satni rad s ovim mamurlukom?

3. Teških nogu odlazite do tuša kako biste se malo razbistrili. I za čudo, stvarno vam je malo bolje. Možda dan i ne bude tako loš kao što ste mislili.

4. Sada kada ste malo bolje, odlučili ste otići u menzu pojesti nešto. Obukli ste se i skupljate stvari, ali...nešto fali. Novčanik?! Gdje vam je novčanik?? Vjerojatno ćete ga naći na nekom neobjašnjivom mjestu i zapitati kako je tamo dospio? Toplo se nadamo da novčanik niste izgubili u klubu.

5. Osim što se osjećate prljavo, ni cipele vam nisu bolje prošle. Obuća i obleka vam je prljava i isprljana alkoholom. Nadamo se da će se alkohol isprati s odjeće.

6. Iako ste se otuširali, osjećate neki smrad. Nenormalno se znojite i slabo vam je. Alkohol je došao na naplatu!

7. Potrošili ste svu lovu vani i pitate se kako ćete preživjeti ovaj tjedan. Pojavio se onaj grozan osjećaj krivnje! Opet ste pretjerali!

8. Pijete litre i litre vode, ali i dalje ste žedni. A nekima je čak i dalje zlo.

9. Oni koji su bolje prošli vjerojatno će otići na kavu s ekipom i prisjećati se dogodovština od sinoć. Međutim, oni s manje sreće će dan provesti nad wc-školjkom.

10. Cijeli dan ste mamurni i smatrate da je danas ipak najbolje ostati u krevetu.

foto: Shutterstock
I.Č./Izvor: Metro.co.uk

Još vijesti