Mojfaks.hr u Vijesti

Plamenci napadaju: djevojka postala ružičasta zbog LUSH proizvoda

Odlazak u LUSH za sve nas (djevojke) znači priuštiti si malo luksuza kojim ćemo se razmaziti, opustiti, namirisati i uljepšati. Zbog toga je priča ove djevojke iznenadila sve nas diljem svijeta koji volimo čeprkati po ovim mirisnim dućanima.

22. Siječnja 2016 12:16
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Osobno, moje najgore iskustvo s proizvodima iz LUSH-a vezano je uz pločicu za masažu koja je prepuna šljokica. Božanstveno miriše, lijepo se razmazuje i apsolutno je odlično sredstvo za opustiti se i opustiti dečka/djevojku samo pripazite da taj isti dečko/djevojka ne mora poslije tretmana na posao.

Šljokice se uvlače u kosu u odjeću pa će vas danima pratiti i podsjećati na "good times", ali možda baš i nisu najbolje rješenje za dress code na vašem poslu ili predavanjima.


foto: Tumblr

Abi iz ove priče također se iznenadila kad je nakon korištenja njihovog proizvoda "Razzle Dazzle" dobila lijepu ružičastu "plamenac" boju! Javila im se na Twitter s fotografijom nakon kupanja na što joj je LUSH savjetovao kome se javiti da riješe taj problem.



Kanije je Abi, u razgovoru za stranicu Pretty52 objasnila u čemu je bila greška – jednostavno nije slijedila upute za korištenje proizvoda. Umjesto da ga pomalo razrjeđuje i otapa u vodi, ona ga je nanosila direktno na kožu prilikom tuširanja zbog čega je nakon 2-3- tuširanja postala ružičasta. Ne možemo joj zamjeriti – proizvodi zbilja mirišu božanstveno.



Nakon što je sve lijepo objasnila, dodala je da neće odustati od uživanja u ovoj kozmetici koju obožava. Samo pamet u glavu kad se brćkate u kozmetičkim proizvodima, pogotovo onima žarkih boja!

L.B./izvor: Pretty52
foto: Freeimages, Twitter, Tumblr

Još vijesti