Mojfaks.hr u Vijesti

Sveučilište u Zagrebu stipendira 500 studenata: Zgrabi svojih 10 tisuća kuna

Zagrebačko Sveučilište objavilo je natječaj za dodjelu stipendija svim redovnim studentima za akademsku godinu 2016.2017. Prijave počinju danas, a trajat će do početka ožujka.

15. veljače 2017 11:31
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Radi se o Natječaju za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2016./2017.

Dodjeljuju se u sljedećim kategorijama:

- stipendije za izvrsnost - 400 stipendija
- stipendije studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike (STEM) - 40 stipendija
- stipendije uspješnim studentima sportašima - 10 stipendija
- stipendije za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa - 50 stipendija

Ukupan iznos stipendije za svaku od navedenih kategorija je 10 tisuća kuna.

Prijave na Natječaj traju od 15. veljače do 5. ožujka 2017. do 24 sata, a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu.


Izvor: unizg

Tekst Natječaja također se nalazi na internetskim stranicama Sveučilišta, a za sva dodatna objašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-adresu: stipendije@unizg.hr.

Sa Sveučilišta napominju da studenti moraju dobro pročitati tekst Natječaja te zadovoljavaju li kriterije za kategoriju za koju se prijavljuju jer je prijava moguća samo u jednoj kategoriji.

Ivana Petrić
foto: Pixabay

Još vijesti