Mojfaks.hr u Vijesti

Pogledajte filmove u Drive-in kinu na Kockici!

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, Hrvatska studentska asocijacija (HSA) ponovno je odlučila organizirati projekt – Drive-in kino koji doprinosi kulturno-zabavnoj ponudi grada Zagreba i potpuno je besplatan za posjetitelje.

4. travnja 2014 12:21
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ljubitelji filmova, zvjezdanog neba i automobila doći će na svoje ovog vikenda u Drive-in kinu na poligonu Kockica u zagrebačkom Cvjetnom naselju, gdje će u ovu nedjelju , 6. travnja, moći pogledati film "Umjetnik" (The Artist), 11. travnja "Pad Olimpa" (Olympus has Fallen), 12. travnja "U dobru i u zlu" (Silver Linings Playbook) i 13. travnja crtić "Čudovišna priča u Parizu" (A Monster in Paris).


"Ono što smo u Hrvatskoj nekada mogli vidjeti samo u filmovima, ove godine ćemo ponovno moći iskusiti i biti dio priče koja potječe iz SAD-a 50-ih godina. Gledanje filmova ispod zvjezdanog neba u udobnosti vlastitog automobila svakako je scenarij privlačan mnogim građanima, što potvrđuje prošlogodišnji uspjeh projekta", navode iz HSA na svojoj facebook stranici.





Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara, a auditivni doživljaj priče omogućava projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemnicima unutar automobila. Za one koji ne mogu doći automobilom pripremljen je vanjski razglas, poručuju iz HSA.

Kao uvod u filmske projekcije, DJ Jurki i DJ Phillip Wright puštat će glazbene hitove, a nastupit će i stand-up komičari zagrebačkog "Studija smijeha". Sve će biti obogaćeno ponudom kokica i drugih grickalica, pića i slastica.

Prošlogodišnje Drive - in kino posjetilo je više od 1.600 ljudi, u prosjeku iznad 400 ljudi dnevno.

Program: 
18:00 otvaranja parkinga 
18:15 dodatni sadržaji 
20:15 nastup komičara iz Studija smijeha 
21:00 projekcija filma


L.B.
foto: Facebook/Hrvatska studentska asocijacija

Još vijesti