Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U NSK dobrodošle samo noćne ptice? Provjeri kako odsad rade čitaonice i menza

MojFaks | Vijesti, 03.01.2020.U NSK dobrodošle samo noćne ptice? Provjeri kako odsad rade čitaonice i menza

Početkom godine, rotirajućom smjenom Hrvatska je došla na red predsjedanja Vijećem Europske unije.

Sljedećih pola godina Nacionalna i sveučilišna knjižnica (NSK) bit će domaćin sastanaka delegata iz svih zemalja članica, a tim povodom pojačane su sigurnosne mjere. Nadzor ulaska osoba i unosa predmeta uz pregled korištenjem za to namijenih uređaja samo je dio novih zaštitnih mjera u NSK, piše Večernji list. 

...Kad stisnu rokovi, tamo im je drugi dom: Studenti objasnili zašto im je važno učiti u NSK...


Kako će raditi čitaonice?


Uprava za posebne poslove sigurnosti uspostavila je višu razinu osiguranja unutarnjih i vanjskih prostora NSK. Čitaonica na razini 0 će biti zatvorena preko dana, odnosno za studente i ostale korisnike otvarat će se u 21 sat, a zatvarati u ponoć, dok ostale čitaonice normalno rade.

Pojačane sigurnosne mjere neće ometati normalno korištenje svih usluga koje nudi NSK. Dobra vijest za student je da se radno vrijeme menze neće mijenjati. 

...Studentici je sve u NSK-u čudno pa čak i ljudi koji tamo uče: Ovo su najbolji odgovori kolega na njeno kritiziranje...


A.Z.
foto: Damir Fabijanić/nsk.hr


studentiNSKkontralačitaonicaEUKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se