Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pokrenuto istraživanje Eurostudent o kvaliteti studentskog života u Hrvatskoj

MojFaks | Vijesti, 02.06.2010.Pokrenuto istraživanje Eurostudent o kvaliteti studentskog života u Hrvatskoj

Eurostudent je istraživanje o kvaliteti studentskog života koje se provodi u 27 europskih zemalja, a Hrvatska se ove godine po prvi puta uključuje u ovo istraživanje.

Studenti će ispunjavanjem online upitnika na www.eurostudent.hr imati priliku iskazati svoje mišljenje o studiranju u Hrvatskoj te time ukazati na dobre i loše strane studentskog života u Hrvatskoj. Rezultati istraživanja bit će objavljeni u prosincu 2010. godine, a njihova usporedba s rezultatima u drugim europskim zemljama poslužit će kao osnova za unapređenje studentskog standarda u Hrvatskoj.

Institut za razvoj obrazovanja i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH pozivaju sve studente koji trenutno studiraju u Hrvatskoj na preddiplomskoj i diplomskoj razini (bilo po predbolonjskom ili bolonjskom programu) na javnim i privatnim visokim učilištima da pristupe upitniku u razdoblju od 2. do 30. lipnja 2010. na www.eurostudent.hr.


eurostudentistraživanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se