Mojfaks.hr u Vijesti

Pomaknuta rang-lista: Pogledajte jeste li dobitnik državne stipendije i provjerite do kada ju morate prihvatiti

Stigle su dobre vijesti za studente koji su se prijavili za dobivanje državne STEM stipendije jer rang-lista je pomaknuta. No, ono što dobitnici moraju znati jest informacija do kada moraju prihvatiti stipendiju.

10. Siječnja 2019 14:44
Pomaknuta rang-lista: Pogledajte jeste li dobitnik državne stipendije i provjerite do kada ju morate prihvatiti

Pomaknuta rang-lista: Pogledajte jeste li dobitnik državne stipendije i provjerite do kada ju morate prihvatiti Foto: MojFaks

Rok za prihvat stipendije jest srijeda 16. siječnja 2019. do 12 sati popodne. Kako bi studenti vidjeli svoje mjesto na rang-listi, moraju se prijaviti sa svojim AAI@EduHr identitetom u Sustav državnih STEM stipendija na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/ te svojom identifikacijskom oznakom provjeriti svoje mjesto na rang-listi, stoji na službenoj Facebook stranici državne STEM stipendije.

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do srijede, 16. siječnja 2019. godine do 12 sati, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te da upiše ISKLJUČIVO SVOJ IBAN žiro računa. Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora. Ako u navedenome roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da je stipendiju odbio.



Iz STEM tima napominju kako se crta nije pomicala na rang-listama u biotehničkom području s obzirom na to da su u navedenom području ispunjene kvote i za studente prve godine i za studente viših godina.

Više informacija možete pronaći na linku.

autor: MojFaks
foto: Facebook@Državne STEM stipendije/Shutterstock

Još vijesti