Mojfaks.hr u Vijesti

Popularni fast food restoran napokon uveo dostavu!

S današnjim danom u McDonald's restoranima počinje dostava koja bi kroz nekoliko tjedana trebala pokriti većinu Zagreba. Trenutno je dostava moguća samo iz McDonald's Pothodnika, a uskoro će biti dostupna i iz McDonald's Kvaternikovog trga i McDonald's Vrapča, sve preko jedne posredničke tvrtke.

2. srpnja 2019 12:35
Popularni fast food restoran napokon uveo dostavu!

Popularni fast food restoran napokon uveo dostavu! Foto: MojFaks

Dostava će biti moguća svakim danom od 11 do 23 sata, a još je jedna pogodnost dostave – bit će besplatna tj. neće imati minimalan iznos narudžbe. Direktor McDonald\'sa Pavel Pavliček poručuje kako će zona dostave biti ograničena na način da hrana može biti dostavljena unutar maksimalno 20 minuta, piše N1.


"20 minuta cilj je kojem McDonald\'s teži, u suradnji s partnerom, te vjerujemo da ćemo brzo doći do njega.", poručuje.


Iz tvrtke poručuju kako na ovom projektu rade već dvije i pol godine te da je Glovo tvrtka s kojom su odlučili surađivati, čisto iz razloga što oni McDonald\'su mogu pružiti uslugu koju oni, kao tvrtka, traže.


"Sigurni smo da će dostava razveseliti velik broj naših gostiju koji su s nestrpljenjem ispitivali kad ćemo im omogućiti da naručuju iz McDonald\'sa.", poručio je Pavel Pavliček, direktor McDonald\'sa, piše N1.



P.H.

Izvor: N1

Foto: pixabay

Još vijesti