Mojfaks.hr u Vijesti

Posao iz snova? Putuj svijetom i budi plaćen za to!

Na portalu MojPosao objavljen je oglas koji bi mogao zanimati mnoge mlade ljude željne putovanja, avanture, ali i nešto novca.

20. svibnja 2014 15:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prenosimo oglas u cijelosti:

\'U prošlom životu bio si Marko Polo? Obožavaš izrađivati reportaže i dokumentirati putovanja? Engleski imaš u malom prstu? Ovo je oglas za tebe!
SWISS Explorer ima primamljiv zadatak: šest mjeseci putovati svijetom, posjećivati brojne gradove te upoznavati različite kulture i njihovu gastronomiju. U sklopu toga mora testirati usluge i sasvjete vezane uz putovanja, koje najpoznatija švicarska aviokompanija već ima na svojoj intenetskoj stranici. O svojim će doživljajima naravno i pisati, a fotografije i video materijale koje napravi dijeliti putem društvenih mreža. Ne zvuči loše, zar ne?
Da ne bude zabune, i za \'posao iz snova\' potrebne su određene vještine. Idealan kandidat je vedra i zabavna osoba koja odlično poznaje engleski jezik, voli fotografirati, zna izrađivati video materijale....i ne boji se letenja avionom. :)
Stoga, ako volite putovati i pisati, svoje doživljaje znate lijepo i kreativno prezentirati, imate oko za dobru fotografiju, a snimateljske vještine nisu vam nepoznanica, što čekate?

Prijave traju do 28. svibnja.

Prijaviti se možete ovdje. Sretno!

Foto i izvor: MojPosao
I.N.

Još vijesti