Mojfaks.hr u Vijesti

Poslodavci traže studente s dodatnim znanjima i vještinama: ples, Zumba, aerobik, osmišljavanje predstava…

Dok su prethodnih godina poslovi preko Studentskog servisa bili gotovo stopostotno rezervirani tek za ugostiteljstvo, lepeza ponude danas je puno veća...

23. srpnja 2014 12:40
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prema riječima Tihomira Milinovića, voditelja osječkog Studentskog servisa, poslodavci sve češće traže dodatna znanja i vještine pa su nedavno tražili spasioca na vodi s licencom.

Ponuđeno je osmosatno radno vrijeme uz satnicu od 25 kuna, plaćenu putnu kartu u oba smjera, tri obroka dnevno i smještaj, mogli bismo reći – idealan posao. Na nekim su poslovima tražene i plesne vještine, potom završeni tečaj zumbe, aerobike i slično, i to radi osmišljavanja dodatne zabave za turiste izvan vremena kupanja. Traženi su i poslovi za osmišljavanje predstava, i to uglavnom za djecu posjetitelja tzv. visokog turizma, uz poznavanje jezika, ali i poslova presretača na ulici koji dijele letke”, objasnio je Milinović, dodavši da i dalje najviše studenata radi na Jadranu u ugostiteljstvu te pomoćnim poslovima, potom na poslovima sobarica, pospremanja i čišćenja okoliša.

L.B./izvor: Glas Slavonije
foto: sxc.hu

Još vijesti