Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Potpora vrijedna 10 tisuća kuna: Objavljene preliminarne liste dobitnika stipendije Sveučilišta u Zagrebu

MojFaks | Vijesti, 26.03.2018.Potpora vrijedna 10 tisuća kuna: Objavljene preliminarne liste dobitnika stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Sastavljene su prve, preliminarne liste. Pronađi svoje ime na listi ili pošalji prigovor ako te na njoj nema, a smatraš da bi trebao/la biti.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ak. god. 2017./2018.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s 29. ožujkom 2018. do 12 sati podnijeti Povjerenstvu pisani obrazloženi prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno.

Ukoliko je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, o tome je potrebno poslati obavijest mailom na: stipendije@unizg.hr.

Uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju.

Privremene liste dobitnika u pojedinim kategorijama pronađite ovdje.

L.B./foto: arhiva/MojFaks


Sveučilište u Zagrebu10 tisuća kunapreliminarne listestipendijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se