Mojfaks.hr u Vijesti

Noćna mora: Studentici u ormaru živio nepoznati muškarac i nosio njenu odjeću – evo kako ga je skužila

Studentica iz SAD-a mislila je da s njom žive duhovi jer bi se stvari koje je ostavila na jednom mjestu u sobi pojavile na drugom mjestu kada bi se vratila s faksa kući. Međutim, za pomicanje njenih stvari nisu zaslužne paranormalne aktivnosti nego nepoznati čovjek koji je živio u njenom ormaru.

5. veljače 2019 15:54
Noćna mora: Studentici u ormaru živio nepoznati muškarac i nosio njenu odjeću – evo kako ga je skužila

Noćna mora: Studentici u ormaru živio nepoznati muškarac i nosio njenu odjeću – evo kako ga je skužila Foto: MojFaks

Kako biste reagirali da u svom ormaru zateknete čovjeka i to ni manje ni više nego kako nosi vašu odjeću? Vjerojatno biste se jako prestrašili baš kao i studentica sa Sveučilišta North Carolina u gradu Greensborou. Za Fox news studentica je ispričala da je mislila da živi s duhovima jer je uvijek zaključavala vrata, a ona su uvijek bila otključana kada bi se vratila s predavanja i to bez da je itko provalio. Sudeći po policijskom izvješću, djevojka je u subotu poslijepodne čula buku iz ormara. Kada je otvorila ormar u njemu je zatekla 30-godišnjeg Andrewa Clydea Swofforda.



"Čula sam nekakvo šuškanje i buku u ormaru. Kao da je ušla životinja poput rakuna. Pitala sam \'tko je tamo?\' i dobila odgovor koji je glasio \'Ja sam tu. Zovem se Drew\'. Tada sam otvorila vrata.", rekla je studentica Maddie za Fox 8.

Nakon toga je studentica pozvala policiju. Policija je odvela mladića, a on se nije opirao te nije pokazivao nasilno ponašanje. Mladić je pritvoren u zatvoru Guilford County pa za puštanje na slobodu mora iskeširati 26 000 dolara. Optužen je za provaljivanje u sobu, krađu identiteta, razbojništvo, posjedovanje ukradenih stvari i drugih prekršaja koje je napravio.

Mladić je ostao u pritvoru, a u kućama gdje žive studenti brave su promijenjene još u prosincu... izvor: BuzzFeed/Guilford County Sheriff/maps.google.com

Prema onome što ima Fox 9, brave na vratima kuće gdje žive studenti promijenjene su još u prosincu zbog toga što je došlo do provale. Budući da ništa nije bilo ukradeno itd., taj slučaj je ostao misterija. Zašto je mladić odlučio živjeti u studentičinom ormaru te kada je ondje dospio još nije poznato, no ono što je dodatno uznemirujuće jest činjenica da je mladić na sebi imao Maddienu odjeću kada ga je pronašla u ormaru.

Više o ovom slučaju pročitajte na linku.


...Oprez! Nepoznati muškarac \'ordinirao\' Savom: Ušao studenticama u sobu, skinuo se i pobjegao gol...


...Nepoznati muškarac opet \'ordinirao\' po Šari! Studenti tvrde: \'Ovo se događa prečesto, sramota je da strahujemo za svoju sigurnost\'...


autor: MojFaks
foto: Unsplash

Još vijesti