Mojfaks.hr u Vijesti

Pravo na smještaj ostvarilo 114 studenata: Još jedan SC objavio popis novih stanara u domu!

Pravo na smještaj u brodskom studentskom domu ostvarilo je 114 studenata, te osam studenata dobilo je subvenciju za stanovanje kod privatnog stanodavca u iznosu od 200 kuna.

12. kolovoza 2020 12:04
Pravo na smještaj ostvarilo 114 studenata: Još jedan SC objavio popis novih stanara u domu!

Pravo na smještaj ostvarilo 114 studenata: Još jedan SC objavio popis novih stanara u domu! Foto: MojFaks

Studentski centar u Slavonskom Brodu objavio je privremene rezultate Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja u akademskoj godini 2020/2021. Studenti koji nisu ostvarili pravo na smještaj u domu automatski su sudjelovali u natječaju za subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca. Rezultate natječaja možete pronaći na poveznici.

...Želiš jednokrevetnu sobu u domu? OVDJE se trebaš javiti!...


Prigovori se podnose najkasnije do 8 dana od objave privremenih rezultata isključivo slanjem preporučene pošte na adresu Studentskog centra: Studentski centar u Slavonskom Brodu, Produžena Svačićeva bb, 35000 Slavonski brod s naznakom: Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

...Provjeri je li domski krevet TVOJ! Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima...


Odlukom o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2020/2021. za smještaj u Slavonskom Brodu osigurano je 114 mjesta u studentskom domu, za smještaj po posebnim odlukama šest je mjesta, a subvenciju od 200 kuna kod privatnog stanodavca može ostvariti tek osam studenata.

Konačna ljestvica bit će dostupna na internetskoj stranici SC-a najkasnije 15 dana od zaključenog roka za slanje prigovora.

A.Z.
izvor: Studentski centar Slavonski brod
foto: Studentski centar Slavonski brod

Još vijesti