Mojfaks.hr u Vijesti

Prijedlog za glasovanje: najzgodniji političar na svijetu

Jučer je i službeno započela predizborna kampanja, a mi se definitivno želim uključiti u cijelu priču o politici jer kao što to svi studoši političkih znanosti znaju, 'ako se nećete baviti politikom, ona će se baviti vama'.

22. listopada 2015 14:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Donosimo vam jedan kreativan birački prijedlog. Kakvi Karamarci i Milanovići – Eduardo je naš čovjek! Za njega bismo čak i udarale štapićima (hrenovkama) u reklamnom spotu, a ni kuhanje kave u predizbornom stožeru ne bi nam teško palo.


foto: Instagram


Voli životinje...


...voli djecu... Pa što nam više treba?

Eduardo Leite, gradonačelnik malog brazilskog grada Pelotas, definitivno je jedan od najzgodnijih političara na svijetu. Za njim su dame sa društvenih mreža potpuno poludjele od kada se pojavila njegova fotografija bez majice.


Fotka je namjerno ovako velika...

Na toj, sada već čuvenoj fotografiji, Eduardo popunjava neke papire, dok sjedi bez majice i uživa u osvježavajućem napitku.

Leite je rođen 10. ožujka 1985. godine u gradu čiji je sada gradonačelnik, a po zanimanju je odvjetnik. S obzirom na to da mu je majka Eliane profesorice politologije, a otac José Luiz odvjetnik i bivši gradonačelnik Pelotasa, mogli bismo reći da jabuka ne pada daleko od stabla.

Na lokalnim izborima 2012. izabran je za gradonačelnika s 110.823 glasova, što je najveći broj glasova koji je dobio neki gradonačelnik tog grada.

Na Facebooku i Twitteru postoji veliki broj stranica posvećenim ovom političaru, a on sam koristi jedino Twitter pomoću kojega izvještava ljude o svojim političkim poduhvatima.

L.B./foto: Facebook, Instagram

Još vijesti