Mojfaks.hr u Vijesti

Raspisan NATJEČAJ za dodjelu mjesečnih stipendija ili jednokratne pomoći: Pogledaj uvjete!

Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (FPZG) raspisao je Natječaj za dodjelu mjesečnih stipendija i jednokratnih pomoći na temelju socioekonomskog statusa za novu akademsku godinu.

25. rujna 2020 15:41
Raspisan NATJEČAJ za dodjelu mjesečnih stipendija ili jednokratne pomoći: Pogledaj uvjete!

Raspisan NATJEČAJ za dodjelu mjesečnih stipendija ili jednokratne pomoći: Pogledaj uvjete! Foto: MojFaks

Za dodjelu mjesečne stipendije ili jednokratne pomoći mogu se prijaviti redovni studenti preddiplomskog studija politologije, preddiplomskog studija novinarstva, diplomskog studija politologije ili diplomskog studija novinarstva, koji zadovoljavaju određene uvjete Natječaja, stoji na mrežnim stranicama FPZG-a. 


...\'Sveučilišta u istom košu kao \'kvazi-fakulteti\' i veleučilišta\'... Hoće li i ove godine biti nezadovoljnih STEM stipendijama? Od najavljene promjene ipak NIŠTA... 


...Za lakše studiranje: Provjeri možeš li do jednokratne pomoći u iznosu od 4000 kuna...


Uvjeti Natječaja odnose se na broj ostvarenih ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini, na prosjek ocjena i na prosječne mjesečne prihode po članu obitelji. Više informacija o uvjetima Natječaja, dodatnim bodovima i potrebnoj dokumentaciji studenti mogu pronaći u ovdje.

Studenti koji zadovoljavaju uvjete natječaja prijavu mogu podnijeti od 21. rujna do 21. listopada, a prijave koje ne budu podnesene u navedenom roku, kao i prijave s nepotpunom dokumentacijom, neće se razmatrati.

A.Z
izvor: FPZG
foto:Shutterstock By Rostislav_Sedlacek

Još vijesti