Mojfaks.hr u Vijesti

Redizajniran portal MojFaks

Najposjećeniji domaći studentski portal osvanuo je u novom ruhu. Novi dizajn, nove rubrike, novi alati...

19. svibnja 2009 14:47
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks


Kao što možete primjetiti, portal MojFaks je redizajniran, kako bi se poboljšala njegova funkcionalnost i vama još više olakšalo nabavljanje potrebnih materijala. Novost je da ćete od sada sami moći uploadati skripte, koje će administratori morati odobriti.


Kako je portal još u testnoj fazi, molimo vas da nam sve nedostatke, poteškoće, prijedloge i kritike javite na mail info@mojfaks.com, kako bismo ih što prije riješili.


SKRIPTE

U dijelu Skripte možete pronaći mnoštvo materijala za uspješno polaganje ispita, kolokvija, prijemnih ispita... Novost je što od sada sami možete dodavati materijale i sve skripte moguće je komentirati. Neki fakulteti su bolje pokriveni, neki slabije, a na vama je da nam šaljete materijale i pomognete u što kvalitetnijem popunjavanju svih fakulteta. Ukoliko vašeg fakulteta nema na listi ili treba dodati nove predmete, javite nam na info@mojfaks.com.


OGLASNIK

Oglasnik je također osvanuo u novom ruhu. Jednostavnije i preglednije prikazivanje oglasa, objava, pretraživanje... Tražite cimera, stan, skripte, prodajete mobitel ili nudite instrukcije? Potražite u našem oglasniku.


POSLOVI

Rubrika Poslovi od velike je pomoći studentima koji uz studiranje žele nešto i zaraditi te steći prva radna iskustva. Objava oglasa za poslodavce je besplatna, a studenti se na oglas mogu javiti odmah preko formulara na portalu MojFaks.


FORUM

Forum smo imali i prijašnjih godina pa nije tolika novost, ali je inovativan način na koji funkcionira. Naime, možete se pretplatiti samo na svoj fakultet ili još neke koji vas zanimaju, što je svakako veliko olakšanje u korištenju. Uz teme o fakultetima, na forumu se nalaze i općenite teme vezane uz svakodnevni studenstki život, izlaske, zabavu...


EKIPA

Registrirajte se na MojFaks i iskoristite sve pogodnosti koje vam portal pruža. Uredite svoj profil, listu prijatelja, razmjenite privatne poruke...

Još vijesti